19 mai 2024
Ştiri

Jocul intelectual ”Pub Quiz Pitesti”,editia a III-a

Casa de Cultura a Studentilor Pitesti,va invita luni,09.12.2013,ora 18:30,in Sala A CCS Pitesti ( Club Hush ) la a 3-a editie a jocul intelectual ”Pub Quiz Pitesti”.Eveniment organizat de Casa de Cultura a Studentilor Pitesti impreuna cu un grup de studenti basarabeni sub denumirea de ”Wise Up – Rise Up” .

Premiul pentru locul I,este de 100 de lei.Va fi ultima editie pe anul acesta,dar va asteptam si in 2014 cu premii noi (excursii la munte pentru primele 3 locuri).

O descriere succintă a jocului:
La jocul “Pub Quiz” participă echipe formate din maxim 6 jucători, care trebuie sa răspundă la întrebări de inteligență, logica, erudiție, perspicacitate. Întrebările sunt citite de către un prezentator pentru toate echipele concurente simultan. Echipele au un minut la dispoziție pentru a discuta întrebarea și a găsi răspunsul corect. Pe parcursul întregului minut echipele vor vedea textul întrebării pe ecranele din pub. Jocul e compus din 5-6 runde, a câte 10 întrebări, grupate pe tematici (fotbal, bucătării, Județele României, mitologie, monden, etc.). Prima rundă întotdeauna va cuprinde 10 întrebări de încălzire, iar ultimele 2 teme vor fi pe tematică cinematografică și muzicală. Între runde vor fi pauze de 5-7 minute.

– Răspunsurile se dau în scris pe foile de răspuns care sunt strânse la finalul fiecărei runde. În timpul pauzelor organizatorii vor verifica corectitudinea răspunsurilor, și înainte de începutul următoarei runde vor anunța răspunsurile corecte și rezultatele echipelor.
– De regulă, pentru fiecare răspuns corect echipele câștigă 1 punct, există însă și întrebări bonus unde echipele pot câștiga și mai multe puncte.
– Câștigătoare devine echipa care acumulează cele mai multe puncte, adică răspunde la cele mai multe întrebări.

 

Pentru relatii suplimentare si inscrieri 0248/216882 Secretariat CCS Pitesti, la 0754 795 182 sau pe pagina de Facebook : https://www.facebook.com/pubquizpitesti

Eveniment Facebook : https://www.facebook.com/events/182463578620447/

Afis eveniment:

pubquiz3

 

 

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut