5 decembrie 2023
Revista Presei

EXCLUSIV! „Un vis împlinit”, pentru Alex Pîrvu! A cântat la Sala Palatului alături de Marcel Pavel

  • Ziarul Argeşenilor, 8.12.2013

I s-a îndeplinit visul cel mare. A urcat pe scenă să cânte alături de idolul său Marcel Pavel. Alex Pîrvu a fost invitat de artistul Marcel Pavel să cânte alături de el în concertul dedicat Sărbătorilor de iarnă pe care l-a susţinut ieri, 7 decembrie, la Sala Palatului, alături de alţi reputaţi cântăreţi români.

pavel si micutul alex

Propunerea i-a făcut-o micuţului chiar în cadrul emisiunii Next Star, Alex câştigând ediţia a IV-a. Argeşeanul s-a bucurat astfel de clipele petrecute cu idolul său pe scena de la Sala Palatului (vezi foto). Concertul dedicat Sărbătorilor a fost intitulat „Chrismas Very Classic”. Micuţul care a uimit cu vocea sa, nevăzător fiind, a stat alături şi altor vedete precum Luminiţa Anghel, Monica Anghel ori Nico.

marcel pavel si alex

Alex Pîrvu este elev al Liceului de Artă „Dinu Lipatti” din Piteşti şi a intrat în cursa pentru cei 20.000 de euro puşi în joc ca premiu la show-ul Next Star, unde cei mai talentaţi copii din ţară arată cât de buni sunt în ceea ce fac. „Un vis împlinit!”, notează Alex pe Facebook, punând o serie de fotografii de la repetiţiile spectacolului, alături de idolul său Marcel Pavel.

Sari la conținut