Ziua Europei

09 mai 2020, 10:49

Ziua Europei

Astăzi sărbătorim Ziua Europei în mediul online și pentru asta v-am pregătit un filmuleț în care vă propunem să ne amintim cum sărbătoream în alți ani. În 2019 Ziua Europei a fost sărbătorită de către studenții piteșteni în stil caracteristic tineresc, printr-un spectacol inedit din care nu au lipsit muzica, dansul și umorul.Ziua Europei este marcată în fiecare an la data de 9 mai, începând din 1985, când în cadrul Consiliului European de la Milano s-a luat această decizie. Pe 9 mai, în fiecare an, România celebrează Ziua Europei, zi dedicată păcii și unității europene. Data marchează ziua istorică în care a fost pronunțată declarația Schuman.

Publicată de Casa de Cultură a Studenților Pitești pe Sâmbătă, 9 mai 2020

Astăzi sărbătorim Ziua Europei în mediul online și pentru asta v-am pregătit un filmuleț în care vă propunem să ne amintim cum sărbătoream în alți ani. În 2019 Ziua Europei a fost sărbătorită de către studenții piteșteni în stil caracteristic tineresc, printr-un spectacol inedit din care nu au lipsit muzica, dansul și umorul.
Ziua Europei este marcată în fiecare an la data de 9 mai, începând din 1985, când în cadrul Consiliului European de la Milano s-a luat această decizie. Astfel, pe 9 mai, în fiecare an, România celebrează Ziua Europei, zi dedicată păcii și unității europene. Data marchează ziua istorică în care a fost pronunțată declarația Schuman.