12 iulie 2024

Noi, in cateva cuvinte

Casa de Cultură a Studentilor din Pitesti s-a infiinţat ca o necesitate de a aduna energiile pozitive studentesti, de a promova talentul studentilor si spiritul de asociativitate pentru derularea de proiecte în folosul studentilor şi comunitatii pitestene.

Veti gasi aici cursuri de dansuri de societate, modern, popular, break dance, chitară, karate, cenaclul literar Juventus, Asociatia de turism Zimbrul Carpatin, cerc de integrare europeană şi cursuri de modă, cerc de istorie. Lista activităţilor din cadrul Casei Studentului Piteşti se poate îmbunătăţi cu ideile voastre.

Casa de Cultura a Studentilor Pitesti este un organism viu, dinamic, capabil sa se adapteze rapid si sa vina in intampinarea studentilor cu programe viabile care sa raspunda nevoilor, dorintelor si asteptarilor lor.

Casa de Cultura a Studentilor Pitesti, strada Panselelor nr. 2, a fost construita in anii 1957-1958. La inceput destinatia cladirii a fost aceea de “Casa a Tineretului”, apoi cea de „Casa de Cultura a Elevilor si Studentilor”, pentru ca din 1992 sa obtina statutul de „Casa de Cultura a Studentilor”, alaturi de celelalte 12 institutii similare din tara, prin Ordinul ministrului invatamantului nr. 3179/1992.

In acelasi an a fost numit director, prin concurs, prof. Gh. Dobre, functie pe care a detinut-o pana in noiembrie 2004.

De-a lungul timpului s-au facut mai multe reparatii si reamenajari impuse de necesitati, astfel incat cladirea sa isi mentina functionalitatea. Dupa 1992 lucrarile de reparatii si consolidari au fost realizate fie prin fonduri allocate de la bugetul ministerului, fie prin autogestiune, iar inainte de 1990 si prin munca voluntara a studentilor.

Cladirea existenta e formata din doua corpuri:
Corpul A – constructia veche, fara subsol, cu P + 1 etaje, la intrare cu bufet, birouri si grupuri sanitare, sala de spectacole (300 locuri), cu un singur nivel. Fundatii de beton, zidarie si caramida portanta, plansee de beton cu izolatie clasica.

Corpul B – a fost adaugat cladirii existente in anul 1980  ca spatiu destinat Discotecii de Vara. Acest corp a fost construit fara o conceptie unitara a unui proiect de specialitate si prezinta o serie de disfunctionalitati cum ar fi lipsa unei izolatii fonice adecvate. Incalzirea acestui spatiu de circa 300 mp pe timp de iarna constituie de asemenea o mare problema. Corpul este P + 1 nivele, fara subsol, cu structura din pereti si plansee din confectii metalice, care au fost consolidate si placate cu structuri de rigips, pe baza de proiect in anul 1999 pentru a se incadra astazi in normele PSI.
Incalzirea institutiei este asigurata de centrala termica automata

Alte facilitati:

-2 grupuri sanitare

-Vestiare

-Studio foto

-Studio inregistrari audio

-Sala sedinte Infotin

-Sala corp C

-Sala corp D

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut