28 noiembrie 2023
Revista Presei

Peste 250 de talentați se înfruntă în Concursul CCS Pitești!

„Tic – Tac!” timpul trece și înscrierile se adună. Sunt sute de filmulețe înregistrate în concurs, ba avem și înregistrări trimise din alte țări. Nu uitați, însă, că încet, încet ne apropiem și de termenul limită până la care vă puteți înregistra momentul la Concursul Național de Talente 2020 – online, mai precis 12 iunie.

Tineri, am depășit 250 de înscriși la Concursul Național de Talente 2020 – online! Mai precis: 37 de concurenți la dans și 8 la gimnastică, 11 la teatru și 202 la ultima secțiune, muzică!

Concurenții pot trimite, până pe 12 iunie (Important!!!) pe canalele noastre de contact:  e-mail: ccs.pitesti@yahoo.com, Facebook-ul: Casa de Cultură a Studenților Pitești, și pe numărul de WhatsApp – 0721.676.446 câte un filmuleț video în format avi, mov sau mp4. Numele real al autorului, adresa, numărul de telefon, o scurtă descrie a autorului, titlul momentului și o scurtă descriere a acestuia se vor scrie pe o pagină A4. De asemenea, trebuie completat și consimțământul de prelucrare a datelor cu caracter personal și trimis.

Să vă reamintim că avem premii în bani, astfel, câștigătorii locului I, la fiecare secțiune, vor fi premiați cu 400 lei.

Sari la conținut