”Pub Quiz Pitesti” – Sezonul II

”Pub Quiz Pitesti”, jocul intelectual, cu intrebari de cultura generala,continua cu sezonul al II-lea.Casa de Cultura a Studentior Pitesti, va invita miercuri,19.02.14, ora 18:00,  in sala A CCS Pitesti ( Club Hush) la editia a II-a, din sezonul II.

Prima editie din sezonul al II -lea a avut loc pe 12.02.14 iar castigatorii sunt urmatoarele echipe:

Locul I: Echipa ”Ol”

Locul 2: Echipa ”Opozitia”

Locul 3: Echipa ”Basarabia e Romania”

 

O descriere succintă a jocului:
La jocul “Pub Quiz” participă echipe formate din maxim 6 jucători, care trebuie sa răspundă la întrebări de inteligență, logica, erudiție, perspicacitate. Întrebările sunt citite de către un prezentator pentru toate echipele concurente simultan. Echipele au un minut la dispoziție pentru a discuta întrebarea și a găsi răspunsul corect. Pe parcursul întregului minut echipele vor vedea textul întrebării pe ecranele din pub. Jocul e compus din 5-6 runde, a câte 10 întrebări, grupate pe tematici (fotbal, bucătării, Județele României, mitologie, monden, etc.). Prima rundă întotdeauna va cuprinde 10 întrebări de încălzire, iar ultimele 2 teme vor fi pe tematică cinematografică și muzicală. Între runde vor fi pauze de 5-7 minute.

– Răspunsurile se dau în scris pe foile de răspuns care sunt strânse la finalul fiecărei runde. În timpul pauzelor organizatorii vor verifica corectitudinea răspunsurilor, și înainte de începutul următoarei runde vor anunța răspunsurile corecte și rezultatele echipelor.
– De regulă, pentru fiecare răspuns corect echipele câștigă 1 punct, există însă și întrebări bonus unde echipele pot câștiga și mai multe puncte.
– Câștigătoare devine echipa care acumulează cele mai multe puncte, adică răspunde la cele mai multe întrebări.

 

Premiul pentru locul I,este de 100 de lei.

Pentru relatii suplimentare si inscrieri 0248/216882 Secretariat CCS Pitesti, la 0754 795 182 sau pe pagina de Facebook : https://www.facebook.com/pubquizpitesti

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/456359664466170/

 

Vă așteptăm cu drag, sa petreceți timpul liber intr-un mediu intelectual alături de prieteni.

 

Dupa terminarea concursului, va invitam sa ramaneti la Student Party, petrecerea din fiecare miercuri,cu preturi speciale pentru studenti.

pubquiz14

 

Facebook
Facebook
fb-share-icon
Instagram