6 decembrie 2023
Ştiri

Cupa Argessis,Ediţia a VI-a !

Vă invităm in data de 9 -10 noiembrie 2013 , la sala Sporturilor Piteşti, unde se va desfăsura concursul naţional de dans sportiv, Cupa Argessis,Ediţia a VI-a organizat de Clubul de dans sportiv StarFix ,partener al Casei de Cultură a Studenţilor Piteşti.

In cadrul concursului vor fi organizate competiţii pentru diferite stiluri de dans si pentru toate vârstele.

Invitaţi speciali : Mihai Petre , Piticu de la Simplu, Alexandru Lică ( Locul 2 – Dansez pentru tine)

Competiţiile se desfăşoară la nivel naţional şi implică toate cluburile afiliate la Federaţia Română de Dans Sportiv precum şi toate centrele universitare care derulează astfel de activităţi şi care au fost selecţionate. În ziua concursurilui, se vor întrece peste 1.000 de participanţi cu vârste cuprinse între 4 şi 35 de ani din majoritatea oraşelor ţării. Juriul va fi format din cele mai cunoscute personalităţi ale momentului în domeniu. Cu alte cuvinte, putem considera căpe datele de 9,10 noiembrie 2013, Piteştiul va găzdui una dintre cele mai interesante competiţii de gen. 

Menţionăm că, special pentru dumneavoastră, reprezentanţii mass-media, care de fiecare dată aţi susţinut dezvoltarea mişcării, ca factor principal în menţinerea sănătăţii, am stabilit un moment în care, la rându-ne, vom încerca să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor dumneavoastră. Astfel, atât domnilor cât şi reprezentantelor sexului frumos, le vor fi înmânate distincţii şi cadouri specifice activităţii noastre. De aceea, considerăm că un moment de respiro după activitatea săptămânală ar fi nu numai binevenit, ci şi oportun.

Preţul de intrare este de 13 lei.

Premiile oferite constau în medalii, diplome, pachete pentru sportivi, iar pentru locul I va fi oferită o sumă de bani, între 6 şi 10 milioane.

Daniel Ionescu, directorul Casei de Cultură a Studenţilor Piteşti a precizat că acest eveniment are un buget aproximativ de 80.000 de lei.

Directorul adjunct al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Argeş, Adrian Bughiu a apreciat acest proiect ca fiind unul de mare anvergură, unul dintre cele mai mari la care DJST a participat. De asemenea, Bughiu a mai precizat că un astfel de concurs nu este destinat numai iubitorilor de dans sportiv, ci şi celorlalţi. “Nu trebuie să fi fan al dansului pentru a veni la Sala Sporturilor” a declarat directorul adjunct al DJST.

Vom reveni in curand cu mai multe detalii care o sa contina programul si regulamentul concursului.

Pentru mai multe detalii si inscrieri,ne gasiti la tel :0248/216/882
sau 0721/676/446 ; 0766/637/430 ; 0751/228/811

Eveniment Facebook:  https://www.facebook.com/events/1419880191574319/?source=1

 

Afis Eveniment:

Afis - Cupa Argessis 2013

Sari la conținut