28 noiembrie 2023
Revista Presei

Trei medalii preţioase pentru karatiştii din Mioveni la Reghin

  • Argeşul, 5.11.2013

Dacă echipa de fotbal din Mioveni şchioapătă serios în campionatul seriei a doua din liga secundă, având carenţe serioase, ei bine, karatiştii legitimaţi la CS Dacia Mioveni 2012 reprezintă cu cinste oraşul în ţară.

Campionatul Naţional de karate shotokan de la Reghin, desfăşurat în perioada 2-3 noiembrie, a fost unul extrem de reuşit pentru sportivii secţiei de profil menţionate mai sus. La competiţia respectivă au fost aproximativ 250 de participanţi, legitimaţi la 22 de cluburi din ţară, la copii şi under 21.

Reputatul antrenor argeşean Sebastian Ene a fost însoţit de 7 sportivi, ce au participat în premieră la o competiţie de asemenea anvergură. Alexandra Stanciu, Ştefan Stanciu, David Dumitra, Leonard Vlad, Elisei Antonio, Cătălin Georgescu şi Laurenţiu Catrinescu au dat tot ce-i mai bun din ei la întrecerea de la Reghin, iar în final, trei dintre ei au urcat pe podiumul de premiere. Medalie de aur a obţinut Antonio Elisei, argint a luat Alexandra Stanciu, iar bronz Laurenţiu Catrinescu.

Munca depusă de antrenor şi sportivi, sprijinul clubului şi al autorităţilor locale au dus la obţinerea unor rezultate pe măsură în primul an de activitate al secţiei de karate. După ce a promovat cu succes sportul de masă, CS Dacia Mioveni 2012 a dovedit că poate face şi performanţă în competiţiile naţionale.

Sebastian Ene, antrenor de karate la CS Dacia Mioveni 2012, ne-a spus: “Sunt foarte mulţumit de faptul că am obţinut trei medalii la aceste naţionale, este o performanţă deosebită în condiţiile în care sportivii s-au pregătit 5-6 luni pentru concurs. Menţionez faptul că pentru o astfel de competiţie perioada de pregătire necesară este de 14-16 luni. Sunt speranţe pentru un parcurs la fel de bun şi în continuare, dar este necesară lărgirea bazei de selecţie a sportivilor. Ţin să mulţumesc conducerii clubului şi autorităţilor locale pentru că au asigurat această deplasare şi cu siguranţă vom încerca ca şi de acum înainte să obţinem rezultate pe măsură”.

Sari la conținut