LA „BRĂTIANU” ÎNVAȚĂ FOTOMODELUL PASIONAT DE POLITICĂ

  • ePitești, 11.06.2014

Frumoasă, inteligentă și comunicativă, așa poate fi descrisă în câteva cuvinte Bianca Stroe, elevă, în vârstă de 17 ani, la Colegiul Național „I.C Brătianu” din Pitești.

BIANCA STROE 4

Bianca lucrează de câteva luni încoace ca fotomodel, dar este pasionată și de… politică. Ea face parte din EYP România, adică

din Parlamentul European al Tinerilor.

,,Lucrez ca model de puţin timp şi, sinceră să fiu, nu credeam că voi face din această meserie ceva serios. Întotdeauna am asociat imaginea de fotomodel cu imaginea păpuşilor Barbie, lucru care nu se potriveşte cu trăsăturile mele. Acum mă bucur, însă, că am ajuns la agenţia de modelling la care lucrez. Am parte de o echipă minunată, ai cărei membri nu doar că m-au ajutat să mă acomodez, dar mi-au dat și o mulţime de sfaturi utile. Pe lângă modelling am dezvoltat o frumoasă pasiune pentru politică. De ceva timp fac parte din European Youth Parliament România. Este o treabă destul de serioasă, iar eu sunt fericită că am ajuns la etapa naţională şi că urmează să merg la cea internaţională.’’, declară pentru ePitești Bianca Stroe. (Foto: Facebook Bianca Stroe)

Facebook
Facebook
fb-share-icon
Instagram