20 iulie 2024
Revista Presei

Ioana Mincă, felicitată de mai-marii judeţului

  • Argeşul, 12.12.2013

Ioana Mincă, alături de Gabriel Săndulescu şi Constantin Nicolescu

Tenismena piteşteană de numai 15 ani Ioana Mincă este indiscutabil sportiva cu cele mai bune rezultate obţinute în 2013 în Argeş. Ieri, tânăra sportivă şi antrenorul său coordonator, Gabriel Săndulescu, au fost primiţi la Consiliul Judeţean de către preşedintele instituţiei, Constantin Nicolescu. Acesta a felicitat-o pe Ioana pentru rezultatele din acest an, i-a urat mult succes în continuare şi a promis că va fi alături de ea şi în anul următor.

“Să fie sănătoasă şi să continue munca. Performanţele notabile se obţin prin multă, multă, foarte multă muncă. Iar dacă se mai aşază şi talent, lucrurile încep bine. Din punctul de vedere al Consiliului Judeţean Argeş vom încuraja şi de acum înainte talentele din toate domeniile. O vom sprijini şi de acum înainte pe Ioana. Tenisul de performanţă impune o investiţie serioasă până atingi performanţa. Să dea Dumnezeu să avem în continuare din ce în ce mai mulţi sportivi de elită. Îi urăm succes, să fie sănătoasă şi fericită”, au fost cuvintele d-lui Constantin Nicolescu.

“Sportiva de vârf a tenisului argeşean”

Gabriel Săndulescu, antrenorul coordonator al Ioanei Mincă, a spus: “Dacă la începutul acestui an aţi fi auzit ce intenţii are această sportivă probabil aţi fi spus că este doar o glumă. Însă Ioana Mincă a avut un parcurs excepţional, motiv pentru care Federaţia Română de Tenis a nominalizat-o între primele 10 sportive ale anului, într-un clasament ce le cuprinde pe primele două locuri pe Simona Halep şi Sorana Cârstea. Această fată este un pariu sigur. Avem o dorinţă să înălţăm steagul României pe culmi înalte. Noi, la toate finalele pe care le jucăm, ne îmbrăcăm în treningul României. Iar anul acesta de 1 Decembrie am fost departe de ţară, am petrecut ziua jucând o finală în Algeria, pe care am şi câştigat-o. În cariera mea de aproape 40 de ani nu am mai întâlnit în Argeş o sportivă care la această vârstă să aibă asemenea performanţe. Obiectivul este intrarea în prima sută mondială. Ioana Mincă este sportiva de vârf a tenisului argeşean”.

Emoţionată, Ioana Mincă a declarat: “Vă mulţumesc pentru sprijinul acordat. Mă bucur că am reuşit să am un an 2013 aşa de bun, sper ca anul viitor să fie mult mai bun şi să obţin şi mai multe rezultate excepţionale”.

Performanţele în 2013

  • Clasament naţional actual U16: locul 1.

Piteşteanca Ioana Mincă are nouă turnee internaţionale câştigate anul acesta. A avut un an foarte bun, cu rezultate remarcabile; a participat la 14 turnee de tenis internaţionale, câştigând nouă locuri I, două locuri II şi 4 locuri III. Sportiva are 52 de victorii consecutive la simplu şi 28 la dublu în acest an, de remarcat fiind faptul că are o singură înfrângere în ultimele 5 luni.

  • Cea mai importantă performanţă obţinută a fost câştigarea marelui trofeu la Tennis Europe Junior Masters, fără să piardă vreun set.

Tennis Europe Junior Masters este o competiţie concepută pentru a recompensa cele mai bune performanţe ale sezonului pentru jucătorii de tenis juniori. Prima ediţie a acestei competiţii a avut loc în anul 1996.

Participanţii din acest an au provenit din 18 ţări, cu Rusia în frunte. Ca urmare a rezultatelor obţinute în competiţiile internaţionale în acest an trebuie subliniat faptul că Ioana Mincă a fost nominalizată în lotul naţional care a participat la Festivalul Olimpic al Tineretului European 2013. Ioana Mincă deţine peste 150 de trofee câştigate atât în ţară, cât şi în străinătate.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut