20 iulie 2024
Revista Presei

Îi plac studentele în fuste mini? Ce spune rectorul Universităţii despre cum se îmbracă studentele din Piteşti

  • Ziarul Argeşenilor, 12.12.2013

Rectorul Universităţii din Piteşti, Ionel Didea, a vorbit despre cum priveşte domnia sa studentul zilelor noastre. Dacă la elevii de şcoală generală acesta a fost unul dintre cei care a susţinut ideea de introducere a uniformei în şcoală, pentru o mai bună disciplină, în ceea ce priveşte modul de a se îmbrăca al studenţilor are o cu totul şi cu totul altă părere.

Rectorul UPIT este de părere că a trecut vremea exagerărilor, iar în opinia sa studenţii se îmbracă adecvat vârstei şi locului unde merg. „Dacă înainte voiau cu orice preţ să iasă în evidenţă cu o vestimentaţie mai deocheată, eu glumeam spunând că nu au avut suficient de mulţi bani de material pentru o rochie mai lungă, acum eu spun că se îmbracă potrivit”, a declarat Ionel Didea, rectorul UPIT, care spune însă că obişnuieşte să se uite cu atenţie la interlocutorul său inclusiv la modul cum este îmbrăcat. Nu a ascuns faptul că apreciază studenţii care la examen se prezintă îmbrăcaţi elegant, cu o cămaşă şi un costum frumos.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut