EXCLUSIV! Soţiile a doi primari i-au împrumutat costumele populare concurentei de la Miss Bikini Universe pentru finala din China

  • Ziarul Argeşenilor, 17.11.2013

Este frumoasă, deşteaptă, iar norocul îi surâde de fiecare dată. Deşi nu a reuşit să obţină marele premiu şi în China, Andreea Popescu, piteşteanca ce învaţă la I.C. Brătianu, s-a calificat în finală, reprezentând România cu succes.

andreea in piscina

Pe lângă obişnuitele probe ce au loc la fiecare concurs de frumuseţe, în China participantele din toate colţurile lumii au îmbrăcat portul tradiţional din zonă. Andreea Popescu a îmbrăcat două costume populare, foarte frumoase, din zona musceleană (vezi filmul).

Pentru ca portul să fie unul autentic a îmbrăcat costume vechi de circa 100 de ani, având în vedere că sunt ţinute împrumutate de la soţiile primarilor Gheorghe Tarbă din Dragoslavele şi Ion Dulamă din Rucăr. Costumele sunt autentice şi sunt de la mamele soţiilor celor doi edili. “Vreau să le mulţumesc pe această cale, pentru că mi-au putut da cele două costume atât de frumoase”, a declarat Andreea Popescu.

Andreea Popescu, frumoasa argeşeancă ce a participat la concursul de frumuseţe Miss Bikini Universe China, ce s-a desfăşurat mai exact în Taining este câştigătoarea Miss All Nations România în cadrul Romanian Infofashion Festival în septembrie 2012 şi urmează să participe la finala internaţională care se va desfăşura de data aceasta în Nanjing, tot în China.

Facebook
Facebook
Instagram