16 iulie 2024
Revista Presei

Cîntăreţul piteştean participă la unul din cele mai importante concursuri din lume. Randi, la International Songwriting Competition

  • Curierul Zilei, 13.03.2014

 Piteşteanul Andrei Ropcea, cunoscut ca Randi, se re­mar­că din nou în lumea muzicală. Piesa Illegal, compusă de el, Şerban Cazan, Marius Moga şi Ioana Oegar – Toderaş, s-a calificat în finala unuia dintre cele mai importante concursuri de compoziţie muzicală din lume: Premiile International Songwriting Competition.

 

International Songwriting Competition este un concurs internaţional anual, ce le oferă compozi­to­rilor posibilitatea de a-şi prezenta creaţiile în faţa profesioniştilor industriei muzicale la nivel înalt. „Pe lîngă premiile oferite, ISC oferă o oportunitate unică de a-ţi face muzica auzită de un grup impresionant de juraţi, format din artişti re­putaţi şi oameni cu greutate din industria muzicala internaţională. Asta face ca ISC să fie una dintre cele mai importante competiţii de compoziţie muzicală din lume“, se arată în The New York Times.

Illegal, aleasă din 19.000 de melodii

Anul acesta, juriul este compus din artişti de renume, printre care Avicii, Selena Gomez, Imagine Dra­gons, Keane, Garbage, Nas, Dido, Alejandro Sanz şi reprezentanţi ai unor case de producţie muzicală cu greutate, precum Colum­bia Records sau Warner Bros. „E o onoare ca una dintre piesele produse de casa mea de producţie, Famous Production, să fie a­leasă în finala ISC, avînd în ve­dere că este unul dintre cele mai importante concursuri de compoziţie din lume şi ţinînd cont şi de numele cu greutate din lumea muzicii, care au jurizat. Nu mă interesează atît de mult să cîştigăm, cît bucuria că munca noastră e apreciată de oameni pe care îi admir. Vreau să le mulţumesc oamenilor talentaţi cu care am compus aceas­tă piesă, precum şi echipei mele de oameni dedicaţi de la Famous Production, alături de care muncesc zi de zi, cu dorinţa de a face muzică frumoasă pentru toţi ascultătorii“, a spus Randi.
Piesa Illegal a fost se­lectată în finală din­tre 19.000 de cîn­tece înscrise în to­tal, din 200 de ţări.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut