20 iulie 2024
Revista Presei

Argeşenii au făcut legea în Franţa! Stelele secţiei de înot!

  • TOP, 11.03.2014

Trei sportivii de la secţia de înot de la CSM Piteşti au plecat joi către Franţa, mai precis la Sarcelles pentru a concura la o foarte puternică întrecere de nataţie. În afară de aceşti trei sportivi de la Piteşti şi anume Bianca Răduţă, Sabrina Scărlătescu şi Bogdan Scarlat a mai mers şi Robert Glinţă, acesta venind către lotul ce a fost deplasat la competiţie de la Baia Mare, acolo unde se antrenează în acest moment. Sportivii de la Piteşti au plecat împreună cu antrenorul Viorel Ciobanu. Aceştia au reuşit să facă o competiţie de zile mari reuşind să îşi îndeplinească principalele ţinte.

Bogdan Scarlat, bolnav, dar calificat

Bogdan Scarlat a reuşit să se califice pentru Campionatul European de nataţie, competiţie ce va avea loc în vara acestui an la Dordecht în Olanda. Aceasta va fi o nouă competiţie de înaltă ţinută la care sportivul din Mioveni va fi prezent după ce anul trecut a concurat la Festivalul Olimpic al Tineretului European, dar şi la Mondialul de juniori din Dubai. Argeşeanul a realizat această performanţă în condiţii speciale, având probleme medicale la umăr. „Are nişte dureri la umăr de vreo trei săptămâni şi a trebuit să facem tot ce putem din punct de vedere medical pentru a îl pune pe picioare. Noi am reuşit să îl facem să concureze la un nivel foarte bun şi a reuşit să îşi îndepli-nească baremul pentru Europene. Am mers apoi şi la testele anti-doping de la Bucureşti şi cei de acolo au fost foarte încântaţi de rezistenţa aerobă, o calitate normală, până la urmă, pentru un fondist. Performanţa sa este una cu adevărat notabilă şi nu poate decât să ne bucure că este sportivul nostru“, a declarat Viorel Ciobanu.

Performanţă uluitoare realizată de Bianca Răduţă

Poate că cea mai mare bucurie la această competiţie din Franţa a fost furnizată de către Bianca Răduţă. Aceasta a reuşit calificarea pentru Campionatul European de senioare, competiţie ce va avea loc în vara acestui an în Germania, la Berlin. Performanţa acesteia este una cu adevărat remarcabilă, iar sportiva pregătită de către Sora Zizica va fi un prim senior ce va reprezenta secţia de înot de la CSM Piteşti la o competiţie de înaltă ţinută, după foarte mult timp. „Bianca a mers şi ea foarte bine, iar performanţa pe care a reuşit să o rea-lizeze este una cu adevărat demnă de tot respectul. Este foarte multă muncă în spate, iar acest rezultat trebuie salutat. Sper ca ea să continue acest şir de rezultate foarte bune şi în perioada următoare“, a declarat Viorel Ciobanu.

Robert Glinţă merge şi  el la Europene

Robert Glinţă a reuşit să îşi îndeplinească şi el baremul pentru participarea la Campionatul European din Olanda din vara acestui an. Acesta se află într-o formă foarte bună, lucru recunoscut şi de către fostul său antrenor de la CSM Piteşti, Viorel Ciobanu. „Sunt foarte mulţumit de rezultatul său şi era şi normal să se califice la Campionatul European. Fiecare performanţă a lui este una care să mă bucure, indiferent de clubul pentru care el va concura“, a declarat Viorel Ciobanu.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut