20 mai 2024
Revista Presei

30 de ani de activitate la Bazinul Olimpic Piteşti

  • Argeșul, 19.05.2014

Autorităţile locale, în faţa Bazinului OlimpicIeri a avut loc la Bazinul Olimpic din Piteşti competiţia “Cupa 30 ani”, la care au participat 304 sportivi cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani. Evenimentul a marcat împlinirea a 30 de ani de la punerea în funcţiune a Bazinului Olimpic, manifestarea fiind inclusă în calendarul Zilelor Municipiului. Pentru prima oară de la retragerea din Consiliul Local şi-a făcut apariţia în public şi Valeriu Nicolescu, fost primar al Piteştiului, fratele mai mare al lui Constantin Nicolescu (fost preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş).

700 de “clienţi” pe zi

Bazinul este administrat de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului (SPEP). “Avem 500 de sportivi legitimaţi anual. În fiecare zi vin la Bazin 600-700 de oameni care fac înot, merg la sala de forţă sau la saună. Numărul de persoane a crescut după anul 2007, adică după ce s-au făcut renovări”, ne-a spus Constantin Zichil, director al SPEP. Încasările la Bazin se ridică lunar la peste 100.000 lei. La evenimentul de ieri au fost prezenţi şi primarul Tudor Pendiuc, inspectorul şcolar general Dumitru Tudosoiu, dar şi Adrian Bughiu, director al Direcţiei pentru Tineret şi Sport. După intonarea Imnului de Stat, autorităţile au au vorbit despre rolul Bazinului Olimpic în formarea multor sportivi de performanţă, dar şi în ceea ce priveşte stimularea sportului de masă. La final au fost decernate diplome şi medalii pentru câştigătorii concursului de înot.

“Mai vin pe la Mihăeşti…”

O surpriză a fost prezenţa la Bazinul Olimpic a lui Valeriu Nicolescu (80 de ani). Acesta a fost ani la rândul decanul de vârstă al Consiliului Local Piteşti, după ce înainte de Revoluţie a condus o bună perioadă de timp oraşul ca primar. În timpul mandatului său de prim gospodar, printre altele, a fost construit 99% din Bazinul Olimpic şi a fost iniţiată Simfonia Lalelelor. După 1990, Valeriu Nicolescu a fost consilier local (PSD). El s-a retras din legislativul piteştean în urmă cu mai mulţi ani, invocând probleme de sănătate. “Locuiesc în continuare în Bucureşti, la copii. Mai vin prin Piteşti, dar rar, mai des vin în Mihăeşti (n.r. – localitatea natală). Mă simt bine şi mă bucur că particip la un asemenea eveniment”, ne-a declarat Valeriu Nicolescu.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut