23 aprilie 2024
Ştiri

Proiectul „Start in cariera”

Proiectul „Start in cariera” este un proiect al Ministerului Tineretului si Sportului, cofinantat de Fondul Social European prin POSDRU 2007 – 2013.
Parteneri in proiect sunt Uniunea Studentilor din România, SIVECO Romania SA, SC Lean Project Management Consulting SRL, Universitatea “Titu Maiorescu”, SC GRAFFITI BBDO SA si European Board of Certified Counselors.

Casa de Cultura a Studentilor Pitesti vine in sprijinul acestui proiect asigurand mediatizarea, echipamentele necesare bunei desfasurari a activitatilor si sala Infotin din cadrul institutiei.

În cadrul acestui proiect, vor fi implementate servicii de consiliere si orientare profesionala pentru un numar de 5000 de studenti în 13 centre de consiliere si orientare profesionala de pe teritoriul României.
Specialisti cu experienta ii vor ghida pe studenti in:
descoperirea propriei persoane – personalitate, interese, valori explorarea cerintelor si oportunitatilor existente pe piata muncii stabilirea unor obiective de carieră coerente, clare si relevante realizarea unui marketing personal de impact (CV, scrisoare de intentie etc) pregatirea pentru interviul de angajare.

Se acorda diploma de participare. Pentru cei cu prezenta integrala si activa exista posibilitatea castigarii unui loc gratuit intr-o tabara studenteasca in vacanta de vara.
Pot participa studenti la licenta sau master de la universitatile din Pitesti.
Participarea este gratuita.
Programul cuprinde 5 sesiuni de consiliere, cate una pe saptamana, in grupe de 7-12 studenti.

strartin cariera4    startin cariera2   start in cariera1   sartincariera3

Sari la conținut