29 septembrie 2023
Ştiri

Concursul de Dans 2020

UPDATE: Având în vedere contextul pandemiei COVID 19 și interesul studenților și al tinerilor pentru Concursul de Dans 2020 vă anunțăm că pentru siguranța sportivilor, a iubitorilor de dans, a părinților și a tuturor celor implicați s-a decis organizarea acestei competiții în mediul online. Astfel, vă punem la dispoziție noul regulament și toate documentele necesare pentru înscriere. Vă mulțumim pentru interesul manifestat și pentru orice întrebare ne puteți contacta la numărul de telefon: 0348.430.939.

Ești tânăr și îți place să dansezi? Noi îți oferim cadrul profesional pentru a te face remarcat. Intră pe site-ul instituției, www.cspitesti.ro, la secțiunea CONCURSURI, sau pe Facebook-ul oficial, la CONCURSUL de Dans 2020, citește regulamentul, descarcă documentele și trimite-le cât mai repede! Îți spunem de pe acum că premianții vor avea parte de multe surprize și cadouri inedite.

Casa de Cultură a Studenților Pitești sub egida Ministerul Tineretului și Sportului invită tinerii talentați cu vârsta de peste 14 ani să participe la Concursul de Dans 2020. Competiția se desfășoară sub forma unui concurs în perioada 19 – 31 octombrie a.c.

Calendar concurs:

  • 29 octombrie 2020, ora 16:00 – data limită privind confirmarea participării la concurs, anunţarea numelui formaţiei concurente, a materialelor promoţionale, precum și expedierea Fișei de înscriere. Fișa de înscriere, Tabelul centralizator cu participanții la acțiune (Anexa nr. 1), precum și declarațiile de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal (Anexa nr. 2) vor fi transmise pe adresa de e-mail pitești@yahoo.com;
  • 30 octombrie 2020 – anunţarea desfăşurătorului şi a ordinii de intrare.
  • 31 octombrie 2020 (ora 12:00) – desfășurarea concursului în sala de spectacole CCS Pitești.

Genurile coregrafice admise în concurs sunt următoarele: dans modern; dans sportiv; gimnastică ritmică/acrodance. Secțiunile Concursului de Dans 2020 sunt următoarele: solo; pereche/duet; grup (de la 3 până la 6 persoane); formație (de la 7 până la 12 persoane).

Vor fi respectate toate măsurile pentru evitarea contaminării cu noul coronavirus (realizarea triajului, accesul în sală doar cu mască de protecție). Concursul  se va desfășura fără public.

REGULAMENT

Fișă de înscriere

DGPR

Lista de participare

Tabel

Sari la conținut