29 septembrie 2023
De toateRevista Presei

Festivalul – Concurs de Muzică ”Retro Rock” – online

UPDATE: Vești bune pentru iubitorii de muzică rock. S-a decis prelungirea perioadei de desfășurare a Festivalului – Concurs de Muzică ”Retro Rock” ed. a XII – a – ONLINE în felul următor: 27.12.2020, ora 16:00, – data limită privind confirmarea participării la concurs, transmiterea filmărilor ce conțin momentele muzicale și documentele de înscriere (prezentarea trupei/ participantului, a fișei de înscriere, listei de participanți, tabelului centralizator cu participanții la acțiune, precum și a declarațiilor de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal; 28 – 30.12.2020 – jurizare; 30.12.2020 – afișarea câștigătorilor până la ora 16:00. Celelalte reglementări prevăzute în regulament și toate documentele de înscriere rămân neschimbate.

Casa de Cultură a Studenților Pitești organizează în perioada 13.11.2020 – 22.11.2020 Festivalul – Concurs de Muzică ”Retro Rock” ed. a XII – a – online. Au început înscrierile.

Vârsta participanților trebuie să fie cuprinsă între 14 şi 35 de ani. La concurs au dreptul să participe atât formaţiile, cât și individual, toți fiind jurizați la o singură categorie. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a face o preselecţie a participanţilor. Filmările cu momentele artistice pentru concurs vor fi transmise în format avi, mov sau mp4.

Documentele de înscriere (DGPR – consimțământul de prelucrare a datelor cu caracter personal,  fișa de înscriere, listă de participanți, REGULAMENT CONCURS ROCK ONLINE,  tabelul centralizator cu participanții la acțiune, și o fișă de prezentare) anexate la prezentul regulament vor fi scanate și transmise pe adresa de e-mail a instituției: ccs.pitesti@yahoo.com.

Sari la conținut