Comunicat Presa – Concert International BelO

Casa de Cultura a Studentilor Pitesti in parteneriat cu Alianta Franceza Pitesti organizeaza joi, 17 martie, ora 18.30, concertul artistului haitian Bélo in co-parteneriat cu Organizatia Internationala a Francofoniei, Institutul Francez Romania, Consiliul Judetean Arges.

Veritabilul fenomen muzical în Haiti și Caraibe, Bélo seduce prin ritmul reggae combinat cu cel tradițional. Invariabil în Africa, Europa sau Statele Unite ale Americii. Este câștigător al Premiului RFI Découvertes in 2006. Într-o țară în care muzica este peste tot – merengue, compas, zouk și rara – Bélo dovedeste a avea o voce buna inca de la o vârstă fragedă. Acesta a sustinut mai multe concerte in diverse tari si orase: 2005 în Haiti, noiembrie 2006 câștiga premiul RFI Découvertes în Douala – Camerun. In ianuarie 2007, el sustine concerte în Haiti, SUA, America de Sud și Europa. In mai 2007 sustine un turneu in Africa: Bamako (Mali), Ouagadougou (Burkina Faso), Niamey (Niger) și Accra (Ghana). Turneul se incheie pe 11 mai, data care marcheaza moartea lui Bob Marley, celebrată în fiecare an, în Senegal. Coincidență sau nu, Belo profita de ocazie pentru a aduce un tribut parintelui stilului reggae.

 

Concertul International al formatiei haitiene Belo, se va desfasura in sala de spectacole a CCS Pitesti cu intrare gratuita.

Rezervarile se vor face la sediul CCS Pitesti din str. Panselelor, nr.2. in limita locurilor disponibile in ordinea solicitarilor.

 

BELO

Facebook
Facebook
fb-share-icon
Instagram