24 iulie 2024
Revista Presei

Înotători argeşeni, pe podium la Cupa Mărţişorului

  • Argeșul, 19.03.2014

Viorel Ciobanu, alături de două eleve de la CS Dacia Mioveni 2012

La finalul weekendului trecut, Bazinul Olimpic din Piteşti a găzduit Cupa Mărţişorului, o competiţie de nataţie cu un specific amical, la care au luat parte peste 400 de sportivi de la 20 de cluburi din ţară. Deşi iniţial se estima că întrecerea se va termina la ora 14, aceasta s-a mai prelungit încă trei ore, semn că interesul participanţilor a fost unul sporit. Nu aveau cum să lipsească cei mai buni sportivi de la CSM Piteşti şi CS Dacia Mioveni 2012.

David Cârciumărescu, Bogdan Creţu, Andrei Cârjă, Alexandru Dragnea, Ana Oţoiu şi Andreea Chiţa s-au remarcat de la clubul piteştean, fiind de departe cei mai buni, câştigând întrecerea pe cluburi. De menţionat ar mai fi că această competiţie a fost destinată copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani, dar au luat startul şi câţiva sportivi mai mari.

În ceea ce-i priveşte pe micii înotători de la CS Dacia Mioveni 2012, trebuie spus că de la acest club au participat 32 de sportivi, foarte mulţi dintre aceştia îmbunătăţindu-şi timpii personali. S-a remarcat Alexandra Diculescu, care a cucerit medalii de argint în probele de 50 m liber, 50 m spate şi 50 m fluture. De asemenea, o comportare bună a avut şi Raisa Nae, aceasta obţinând bronzul la 50 m fluture.

Viorel Ciobanu, antrenorul coordonator al secţiei de nataţie de la CS Dacia Mioveni 2012, dar şi de la CSM Piteşti, este de părere că acest concurs a fost benefic pentru sportivii celor două cluburi şi aşteaptă în continuare o confirmare a parcursului de până acum.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut