19 mai 2024
Revista Presei

Imagini în premieră cu Mihai Petre distrându-se la o petrecere cubaneză în Piteşti!

  • Ziarul Argeşenilor, 13.11.2013

Vedeta „Dansez pentru tine”, Mihai Petre, a petrecut alături de piteşteni! Acesta a fost invitat special în concursul de dans sportiv naţional „Cupa Argessis”, eveniment aflat la cea de-a şasea ediţie.

După arbitrarea concursului, organizatorii împreună cu persoanele invitate au participat şi la petrecerea cubaneză care a avut loc în sala mare a Casei de Cultură a Studentului (club Hush). A fost o super petrecere „Cubana party by Mayito Sombrilla y su Timba Light”! Mihai Petre a acceptat invitaţia şi, mai mult decât atât, a început petrecerea alături de o una dintre dansatoarele formaţiei cubaneze, „juratul” de la Dansez făcând spectacol împreună cu aceasta (vezi filmarea). Mihai Petre s-a mişcat în ritm de salsa împreună cu o frumoasă dansatoare a trupei, în aplauzele participanţilor, mulţi dintre ei fiind şi cunoscători ai stilului de dans.

De asemenea, acesta a invitat la dans mai multe piteştence, fetele luând astfel lecţii de la unul dintre cei mai critici „juraţi”. Ştiind că va avea loc o petrecere cubaneză, un grup de tineri din oraş, cunoscători ai stilului de dans salsa, au mers la CCS Piteşti pentru a lua lecţii de la „Mayito Sombrilla”, numai că s-au ales şi cu un spectacol asigurat de Mihai Petre, acesta mişcându-se impecabil pe ritmurile serii.

Vezi filmul aici

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut