6 decembrie 2023
Revista Presei

Anul acesta, la Euromall, Holograf aprinde luminile de Crăciun

  • Curierul Zilei, 14.11.2013

 Euromall dă startul Săr­bă­torilor de iarnă, cu un spectacol senzaţional de muzică şi lumini, pe 23 noiembrie, la ora 18.30. Este pentru a doua oară cînd trupa Holograf vine să susţină un concert de zile mari în acest mare centru comercial, cu oca­zia aprinderii lumi­nilor de Crăciun.

Ca de fiecare dată cînd se află la Piteşti, trupa Holograf va cînta cu mare plăcere pentru cei pre­zen­ţi. Bineînţeles, printre piesele pe care le vor cînta la Euromall, se vor număra şi cele de pe albumul „Love Affair“: „Roua dimineţii“, „Da­că noi ne iubim“, „Cît de departe“, dar şi multe alte piese de pe ce­lelalte albume Holograf. Nu vor lipsi „Luminile rampei“, „Ochii tăi“, „Umbre pe cer“ sau „Vreau o mi­nune“. Dan Bittman şi colegii săi au lansat de curînd videoclipul pie­sei „Roua dimineţii“. Regia aces­tuia este semnată de George Pe­troşel, fiul lui Edi Petroşel, bate­ristul formaţiei. Piesa a fost inclu­să pe coloana sonoră a filmului „Ultimul zburător“, clipul fiind dez­văluit în cadrul galei Media Music Awards. „Single-ul «Roua dimineţii» are o notă mai dură, însă pe care noi o considerăm absolut norma­lă, pentru că Holograf a fost şi este o formaţie rock, iar clipul nu fa­ce decît să exprime această par­te mai dinamică a trupei. Me­sajul piesei este unul simplu şi e­moţionant. Piesa «Roua dimineţii» vorbeşte despre eforturile pe care trebuie să le facem fiecare dintre noi ca să ne păstrăm sentimen­tele, afecţiunea şi oamenii apro­piaţi. Ceea ce ne aduce întîlnirea cu omul pe care îl căutam este un lucru foarte preţios şi nu trebuie lăsat la întîmplare“, a spus basis­tul Iulian Varabete.
Dintre cei ce au aprins luminile de Crăciun pînă acum, amintim: Alex – (2008), Cleopatra Stratan – (2009), Holograf – (2010), Ştefan Bănică Jr. – (2011) şi Horia Brenciu – (2012).

Sari la conținut