12 iulie 2024
Revista Presei

Echipă ministerială, în vizită la DJST Argeş! Se promite un buget mai mare pentru 2014, comparativ cu cel de anul trecut

  • Ziarul Argeşenilor, 10.02.2014

O echipă ministerială a vizitat vineri Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş. Printre cei prezenţi îi enumerăm pe Cristian Cosmin, secretar de stat pe activităţi de tineret din Ministerul Tineretului şi Sportului, Cristian Meleşteu, director al Direcţiei Programe şi Proiecte pentru Tineret şi Studenţi a Ministerului Tineretului şi Sportului şi Anca Ionescu, secretar de stat în departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism.

Vizita a debutat la sediul administrativ al direcţiei, unde a avut loc o şedinţă de lucru cu personalul. Oaspeţii au făcut o prezentare succintă a Strategiei Naţionale de în domeniul politicii de tineret în perioada 2014 – 2020 şi a celor patru piloni de bază: Educaţie formală, non-formală şi cultură, Ocupare şi antreprenoriat, Sănătate, sport şi recreere şi Participare şi voluntariat.

S-a făcut o remarcă specială referitoare la accesarea programelor cu finanţare europeană pentru tineret, dorindu-se ca acestea să devină o prioritate în dezvoltarea activităţilor de tineret şi pentru tineret în strategia imediat următoare.

„Atât domnul Cristian Cosmin, cât şi Cristian Meleşteu au dat asigurări că în anul 2014 bugetul pentru activităţile de tineret ale DJST Argeş va fi mai mare decât cel al anului 2013. Se va pune de asemenea un accent deosebit pe taberele sociale, organizate gratuit în vara acestui an.”, au informat reprezentanţii DJST Argeş. Un alt punct pe agenda vizitei a fost Baza Turistică Piteşti, unde s-a demonstrat viabilitatea investiţiilor făcute în 2013 la acest obiectiv şi reliefarea acestora în creşterea substanţială a veniturilor proprii ale Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Argeş în prezent.

„A fost o vizită extrem de utilă, care ne onorează în aceeaşi măsură în care ne şi obligă să menţinem calitatea activităţii pe care o desfăşurăm, la un nivel înalt”, a declarat Laurenţiu Achimescu, directorul executiv al DJST Argeş.

„Faptul că am reuşit în 2014 să creştem bugetul pe tineret este o dovadă în plus că munca noastră este apreciată în cadrul MTS. Împreună cu partenerii noştri tradiţionali sunt convins că vom face treaba bună şi în acest an.”, a concluzionat adjunctul instituţiei, Adrian Bughiu.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut