12 iulie 2024
Revista Presei

Crema înotului concurează la Piteşti

  • Curierul Zilei, 19.03.2014

Cei mai buni înotători din ţară vor fi prezenţi, în acest week-end, la Piteşti, unde va avea loc Campionatul Naţional de Poliatlon. Întrecerea va debuta vineri şi se va încheia duminică, atunci cînd sînt programate finalele. La întrecerea organizată de Federaţia Română de Nataţie vor fi 6 reuniuni, cîte două în fiecare zi.

 CSM Piteşti va fi reprezentat la aceast concurs de 33 de sportivi născuţi în 2002 şi 2003, care au ca obiectiv cîştigarea a cît mai multe medalii. Judeţul nostru va mai fi reprezentat şi de înotătorii de la CS Mioveni, pregătiţi de antrenorul Viorel Ciobanu. Întrecerea de la Piteşti este primul concurs oficial din acest an, urmînd ca, în perioada 2 – 6 aprilie, juniorii mari şi seniorii să ia startul la Campionatul Naţional de la Bacău, unde CSM Piteşti va fi reprezentat de 18 înotători. Iuliu Berca, coordonatorul secţiei de nataţie de la CSM Piteşti, este sigur că înotătorii vor fi pe podium: „Pentru locul 1 pe echipe, ne vom bate cu cei de la Aqua Team Bucureşti. Fiecare înotător va fi nevoit să înoate în toate cele 10 probe. Se va face un punctaj care poate să fie pozitiv sau negativ. Este cel mai greu concurs pentru copii. Aşteptările sînt mari de la Răzvan Popazov, Laurenţiu Haiducu, Bogdan Creţu şi Andreea Chiţu, care au luat medalii şi în anii precedenţi. După aceea, ne vom pregăti pentru CN de la Bacău pentru seniori şi juniori, unde vom arunca în luptă tot ce avem mai bun, în frunte cu Robert Glinţă, Bogdan Scarlat. Obiectivul este să terminăm pe podium la seniori, dar şi la juniori“.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut