24 iulie 2024
Ştiri

Spectacol de improvizatie cu trupa IMPROVISNEYLAND

Duminica, 28 aprilie 2013 incepand cu ora 19:30 la Casa de Cultura a Studentilor Pitesti (Sala A) va avea loc cel mai tare spectacol de teatru de improvizatie cu trupa IMPROVISNEYLAND. 

Pretul unui bilet este de 15 lei. Rezervari la 0729.882211. 
 
Echipa de duminica:
 
MONICA ANASTASE – Teatrul National Bucuresti
ANDREEA SAMSON – Teatrul de Comedie Bucuresti
ROZANA RADU – Teatrul Foarte Mic Bucuresti
PAVEL BARSAN – Teatrul Excelsior Bucureti

 

Care este reteta noastra de spectacol?

 

4 actori talentati si spontani, 1 pianist experimentat, o scena, lumini si un public de fiecare data cald si inspirat.

 

Fara scenarii, dar cu imaginatie. Fara decor, dar cu umor. Fara “poante facute de-acasa”, dar invitand publicul sa ni se alature cu ideile sale. Fiecare spectacol este unicat.

 

Nimic din ceea ce tu privesti pe scena nu a mai fost vreodata scris, regizat sau imaginat.Totul se intampla acum, aici, in fata ochilor tai, pentru tine.

 

Vrei sa te convingi?

 

Razi inteligent cu Improvisneyland

 

Improvisneyland este cea mai tanara si una dintre putinele trupe de teatru de improvizatie din Romania. Ei s-au format in anul 2008, la initiativa lui Axel Moustache, actor la Teatrul National din Bucuresti.

 

Trupa este formata din sapte actori profesionisti, de la diferite teatre natinale, cum ar fi TNB sau Teatrul de Comedie din Bucuresti si trei pianisti. Teatrul de improvizatie este diferit de stand-up comedy, sau de sitcom pentru ca nu exista un scenariu sau regizor. Portofoliul Improvisneyland cuprinde peste 40 de jocuri de improvizatie, care includ jocuri verbale, vizuale, muzicale sau cu voluntari din public. 

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/360505060737325/?context=create

 

afis

 

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut