S-a decis! Știm câștigătorii Concursului Național de Talente 2020 – online (Video)

!!! Concursul Național de Talente 2020 – online !!!

Video: Locul I – Dumitrița Diana Fedor, Secțiunea Muzică

Românii știu să cânte! Și încă cum!? Românii se mișcă bine! Și încă cum!? Românii sunt inspirați și pot face o scenetă reușită și de acasă! Toți sunteți câștigători, vă urmați visul, însă la Concursul Național de Talente 2020 – online juriul a ales premianții după lungi dezbateri, au căutat cea mai mică greșeală pentru a-i desemna pe cei mai buni dintre cei mai buni.
Am avut peste 300 de înscriși la Concursul Național de Talente 2020 – online, dintre care 249 – la secțiunea MUZICĂ, 10 – la secțiunea TEATRU, 62 – la secțiunea DANS și 9 – la GIMNASTICĂ. Jurații au avut nevoie de timp să aleagă cele mai bune momente din cele circa 500 primite. Toți sunteți câștigători și câștigați, însă doar unul, pe fiecare secțiune, a cucerit premiul cel mare. Să vă reamintim că avem premii în bani, ei bine câștigătorii locului I, la fiecare secțiune, vor fi premiați de partener cu 400 lei. Concursul s-a desfățurat în perioada 7 aprilie – 19 iunie 2020.

Iată finaliștii la MUZICĂ:
Locul I – Dumitrița Diana Fedor.
Locul II – Carmen Mustață.
Locul III – Andrea Ursachi.

Iată finaliștii la TEATRU:
Locul I – Dragoș Georgian Mateescu.
Locul II – Daria Nechifor.
Locul III – Alesia Maria Dragomir.

Iată finaliștii la DANS:
Locul I – Bianca Stancu.
Locul II – Georgiana Dumitrache.
Locul III – Ionuț Scarlat.

Premiul de popularitate a fost stabilit de voi prin toate aprecierile primite pe Facebook. Ați dat cele mai multe Like-uri, 1.743, pentru momentul concurentei Lorena Lăzărescu.
Merită felicitat Andrei Văvăluc, al cărui moment a strâns cele mai multe comentarii din concurs: 1.980. O altă concurenta, Elisa Popovici trebuie felicitată a avut cel mai mare impact: 37.840. La GIMNASTICĂ jurizarea se amână.

 

 

 

Facebook
Facebook
fb-share-icon
Instagram