24 iulie 2024
Ştiri

Propunere din partea directorului CCS Pitesti

Directorul CCS Pitesti, prof. Daniel Ionescu,a propus schimbarea metodologiei de finantare a proiectelor de tineret
 
In urma desfasurarii de catre Autoritatea Nationala Sport si Tineret a licitatiei de proiecte pentru tineret si studenti,ONG-urile si ONGS-urile argesene au semnalat ca foarte multe proiecte sunt respinse fara a fi macar citite, pe motive de forma si nu de fond.
In urma analizei acestor aspecte, directorul CCS Pitesti, Daniel Ionescu, care a fost implicat peste zece ani in activitatea non-guvernamentala de tineret, a transmis catre ANST un set de propuneri de imbunatatire a metodologiei de finantare a proiectelor de tineret. Printre cele mai importante aspecte sunt cele ce vizeaza introducerea unei etape preliminarii de evaluare a proiectelor, perioada in care sa se acorde timp organizatiilor de tineret sa isi remedieze deficientele constatate si sa aduca la dosar documentele ce lipsesc. Astfel, ne asiguram ca toate proiectele vor fi citite de comisia de evaluare. Alte aspecte vizeaza componenta comisiilor de analiza, cresterea transparentei, si introducerea unei etape post-evaluare, in care ONG/ONGS-urile sa poata aduce lamuriri la anumite aspecte ridicate de Comisia de Evaluare.
“Prin aceste propuneri pe care le aduc in completarea metodologiei ANST de finantare a proiectelor, urmaresc cresterea transparentei utilizarii banului public, asigurarea sanselor egale pentru toti participantii si, de ce nu, cresterea capacitatii de raspuns a Autoritatii si institutiilor componente, printre care se numara si CCS Pitesti. Am facut apel si la parlamentarii argeseni, avand semnale ca voi fi sprijinit in acest demers de modernizare si eficientizare a unei institutii extrem de importante, ce pune in practica politica Guvernului in domeniul Tineret”, a declarat directorul CCS Pitesti, profesorul Daniel Ionescu.
Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut