20 mai 2024
Ştiri

Preselectie Next Star la CS Pitesti

next-starCea mai cunoscuta emisiune de talent-show cu copii,“Next Star” este in cautarea copiilor talentati pentru cel de al 5-lea sezon.

Sambata, 31 ianuarie, incepand cu ora 12, sunt asteptati copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 13 ani, care canta, danseaza sau au talent actoricesc, la  Casa de Cultura a Studentilor din Pitesti. Copiii trebuie sa fie insotiti de catre un parinte, tutore legal sau adult care face dovada unei imputerniciri.

La preselectie pot participa atat copii care canta cu vocea, cat si cei care studiaza un instrument muzical. Se admit gupuri, indiferent de numarul membrilor.

Participantii la casting pot opta sa se prezinte cu o piesa vocala, o melodie instrumentala sau un fragment dintr-o piesa de teatru, dans, numar de circ, pantomima, gimnastica artistica etc. Copiii care canta cu vocea se pot prezenta cu negative, se pot acompania la un instrument sau pot canta a cappella.

Inscrierile se vor face la fata locului, in baza actelor de identitate ale ambilor parinti si a certificatului de nastere al copilului.

Pentru relatii suplimentare: tel.0248/216882- secretariat CCS Pitesti.

Cu stima,

Director CCS Pitesti

Prof. Daniel Ionescu

 

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut