20 mai 2024
Ştiri

Piesa teatru: ”Zdrobeste-ma daca poti”

Casa de Cultura a Studentilor in colaborare cu Teatrul pentru Toti, te invita duminica 14.04.2013, ora 19:30 in sala A CCS Pitesti ( Club Hush) la o piesa de teatru ” Zdrobeşte-mă dacă poţi” ,după o idee de Jean Giraudoux.

Acest one-woman show este un spectacol despre necesitatea existenţei unui celălalt care să ne confere imaginea întregului. Este o căutare pusă sub semnul condamnării pentru că anulează posibilitatea de a fi împăcat cu propria  singurătate.

Spectatorii devin martori direcţi ai demersului unei femei care se confruntă cu trecutul şi prezentul său pentru a înţelege momentul în care ea însăşi a fost înghiţită de vîrtejul blestemului de a avea nevoie constant de un altul. Pe parcurs observăm cum ea însăşi devine o alta într-o încercare disperată de a se regăsi pe sine.

Transformările sale în timp şi spaţiu reliefează imposibilitatea de a face pace cu însăşi condiţia umană, cu demiurgul acestui fel al nostru, al tuturor, de a fi!

 

Cu SIMONA GRUMEZEA

Regia ANDREEA IACOMITA

 

DUMINICA 14 MARTIE 2013

ORA 19:30

PRET BILET 15 LEI

teatru-zdrobeste-ma  zdrobeste 2

 

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut