12 iulie 2024
Ştiri

MFTES te INFORMEAZĂ. Totul despre Concursul Național de Proiecte de Tineret și pentru Studenți 2024

Ministerul Familiei Tineretului și Egalității de Șanse (MFTES) organizează, în data de 23 ianuarie 2024, ora 11:00, o sesiune de informare cu privire la Concursul național de proiecte de tineret și studenți.

Sesiunea de informare se va desfășura în format hibrid, la sediul MFTES și online printr-o sesiune ZOOM și va include subiecte legate de etapele necesare depunerii proiectelor în cadrul concursului, detalii cu privire la condițiile de eligibilitate, completarea cererii de finanțare, evaluarea, implementarea și decontarea proiectelor.

Persoanele interesate să participe trebuie să-și exprime intenția, până la data de 19 ianuarie 2024, prin intermediul unui mesaj transmis la adresa de e-mail secretariat.dgptl@mfamilie.gov.ro, în care se va menționa numele, prenumele și organizația din care fac parte. Anterior sesiunii, cei interesați vor primi un link Zoom pentru accesarea sesiunii on-line.

Având în vedere multitudinea și divesitatea subiectelor legate de organizarea concursului, pentru o abordare eficientă, vă rugam ca în mesajul de confirmare a participării să menționați și aspectele necesare a fi lămurite.
Anunțul de participare și Metodologia pentru Concursul Național de proiecte de tineret și studenți se pot descărca de pe site-ul mfamilie.gov.ro/1/tineret/.

 

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut