3 decembrie 2023
Ştiri

Eveniment cultural al Asociatiei CHINARO cu ocazia Anului Nou Chinezesc

A3 afis

La inițiativa Asociației Chinaro, cu sprijinul Prefecturii și al Consiliului Județean Argeș, Excelența Sa, Domnul Xu Feihong – Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în România, alături de soția sa, va efectua o vizită oficială în județul nostru, miercuri, 25.02.2015.

Evenimentul principal pentru care ambasadorul va sosi în Argeș îl reprezintă deschiderea expoziției ”Memoria Republicii Populare Chineze” care va loc în aceiași zi, de la ora 16.00, la Biblioteca ”Dinicu Golescu” Pitești. Expoziția, organizată cu ocazia Anului Nou Chinezesc, va conține o colecție de fotografii ce surpind cele mai importante evenimene din istoria Chinei moderne, cărți, documente și alte obiecte care fac referire la tradiția și cultura chineză. Exponatele au fost puse la dispoziție chiar de către Ambasada R.P. Chineze, fiind pentru prima dată când părăsesc incinta Ambasadei pentru a fi prezentate publicului larg.

Sunt asteptati sa vizualizeze expozitia toti tinerii si studentii din Pitesti care sunt pasionati de cultura si istoria Chineza sau care doresc sa se initieze in tainele acestei tari.

Sari la conținut