3 decembrie 2023
Ştiri

DANSATORII ARGEȘENI, 8 LOCURI 1 LA „INTERNATIONAL WADF DANCE OPEN”!

Dansatorii argeșeni de la Clubul Starfix al Casei de Cultură a Studenților Pitești și de la Gymnastic Star, club al Primăriei  Bradu, ce activează în cadrul Casei de Cultură din localitate, sportivi conduși și antrenați de Daniel Ionescu, director al CCS Pitești,  au participat cu succes la sfârșitul săptămânii trecute, pe 4  martie 2019, la INTERNATIONAL WADF DANCE OPEN, competiție ce s-a desfășurat pe mai multe secțiuni la Timișoara.

Concurența a fost una largă,  în concurs înscriindu-se nu mai puțin de 3000 de participanți din 18 țări.

Format din arbitrii internationali, juriul a fost impresionat de dansatorii argeșeni care au participat la 8 categorii, clasându-se la fiecare dintre acestea pe locul 1, reușind astfel o performanță remarcabilă.

Participând în număr mare, spectatorii și-au exprimat de asemenea  aprecierile față de numerele de dans ale dansatorilor argeșeni, aceștia ridicând sala în picioare, răsplătiți fiind, la scenă deschisă, cu aplauze îndelungate.

Rezultatele obținute de sportivii argeșeni sunt remarcabile și merită amintite. Astfel, Clubul Starfix a obținut locul 1 la următoarele categorii:

Large Teams Juv. All WADF Style Chor. Dance Show

Small Teams Jun. Traditional Chor. Dance Show

Large Teams Juv. Traditional Chor. Dance Show

Small Teams Juv. Urban PDFS

Large Teams Juv. Urban PDFS

Large Teams Adults Traditional Chor. Dance Show

Small Teams Youth 1 Latin Chor. Dance Show

De asemenea, Clubul Gymnastic Star al Primăriei Bradu, de pe lângă Casa de Cultură din localitate, a obținut locul 1 la categoria Small Teams Juv. Latin Chor. Dance Show.

Palmaresul dansatorilor argeșeni este un record absolut în materie, ceea ce ce îndeamnă să tragem concluzia, că „nasc și la noi talente”. Un cuvânt trebuie adăugat și despre instructorul Daniel Ionescu, cel  care i-a descoperit, îndrumat și  antrenat pe sportivii performeri. Despre acesta putem spune, de asemenea, având în vedere rezultatele incontestabile obținute, că este antrenorul momentului, un antrenor de locul 1.

Sari la conținut