3 decembrie 2023
Ştiri

CONCURSUL NATIONAL DE POEZIE ,,JUVENTUS’’ 2015

Casa de Cultura a Studenţilor Piteşti invită tinerii si studentii creatori să participe la Concursul Naţional de Poezie „Juventus” 2015.

 

Concurenţii vor trimite într-un plic mare, închis, pe adresa organizatorului, câte 5 poezii, fiecare poezie fiind dactilografiată pe câte o singură pagină şi semnată cu un pseudonim (motto). Pseudonimul (motto-ul), numele real al autorului, adresa şi numarul de telefon se vor scrie pe o pagină, într-un plic mic, închis, plasat în interiorul plicului mare. Plicul va contine obligatoriu poeziile redactate in format electronic pe un CD.
Plicurile concurenţilor se primesc până la data de 20 aprilie 2015, ora 16.00, la sediul Casei de Cultură a Studenţilor Piteşti, str. Panselelor nr 2, Piteşti, judeţ Argeş.
Câştigătorii vor fi desemnati pe data de 11 mai 2015 de un juriu alcatuit din personalitati argesene din domeniul literar si anuntati de catre personalul CCS Pitesti.

 

Castigatorii locurilor I, II si III vor fi invitati sa participe la “Reuniunea Nationala a Cenaclurilor Literare Studentesti” în perioada 15 – 17 mai 2015 , actiune a CCS Pitesti ce se va desfasura la Cabana  Cumpana, din Judetul Arges.

 

Acestia vor sosi la sediul CCS Pitesti, vineri 15 mai 2015, ora 12:00, in vederea plecarii cu autocarul  la Cabana  Cumpana, unde se va desfăşura “Reuniunea Nationala a Cenaclurilor Literare Studentesti”. In cadrul taberei se va organiza un concurs de creatie literara cu o tema impusa.

Toate cheltuielile privind cazarea, masa, excursiile si transportul pe ruta CCS Pitesti – Cabana Cumpana (tur-retur) vor fi asigurate de organizatori.

 

Sari la conținut