28 noiembrie 2023
Ştiri

4-5 octombrie 2023, CCS Pitești în Campanie împotriva consumului de droguri

4-5 octombrie 2023: Campanie pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool, tutun, droguri și alte substanțe nocive, în rândul tinerilor și studenților”. CLICK PE FOTO PENTRU VIDEO!

 

Campania este organizată de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse prin Casa de Cultura a Studentilor Pitești în parteneriat cu Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA)Argeş, Inspectoratul Școlar Județean Argeș și Primăria Municipiului Pitești.

Programul Campaniei:

4 octombrie 2023: în liceele piteștene, CCS Pitești, alături de parteneri, promovează un stil de viață sănătos, alternativă la consumul de substanțe ce conduc la adicție. Astfel, directorul CCS Pitești, Daniel Ionescu, îi invită pe tinerii din licee să vină la sediul instituției studențești județene, pentru a beneficia de cursuri și cercuri gratuite: artistice, culturale, sportive…

5 octombrie 2023, ora 17:00: Caravană pe traseul CCS Pitești –Piața Primărie Pitești – CJ Argeș – Piața Primărie Pitești – CCS Pitești. Caravana va cuprinde momente de magie, statui vii, picioroange, dans, muzică, activități sportive, dansuri populare, pantomimă, teatru și multe alte surprize.

5 octombrie 2023, ora 20:00 – Concert LIVE în sala de spectacole a CCS Pitești

GALERIE FOTO

Sari la conținut