12 iulie 2024
De toateRevista PreseiŞtiri

Campanie informativă BTS – online: Glumește, dar nu le lua în glumă!

Bolile cu transmitere sexuală

Casa de Cultură a Studenților Pitești demarează ”Campania informativă BTS (Boli cu transmitere sexuală) – online” sub genericul ” Glumește, dar nu le lua în glumă!”. Acțiunea intră în linie dreaptă și prin sprijinul partenerului nostru, Direcția de Sănătate Publică Argeș, putem să vă oferim o serie de informații verificate, dar și o privire de ansamblu asupra unui subiect încă considerat tabu,  bolile cu transmitere sexuală. Cu toate astea, ele există și se răspândesc în dreapta și-n stânga tocmai pentru că informația care ajunge la tineri, de cele mai multe ori, este eronată. Haideți să ne informăm mai mult din surse sigure, să nu mai luăm de bune toate ce le auzim și mai mult decât atât să nu mai tratăm în glumă o serie de boli ce ne pot afecta sănătatea.

Acțiunea are un caracter preventiv, cu precădere, în rândul studenților și tinerilor, dar și a tuturor beneficiarilor care intră în contact cu site-ul oficial și pagina de Facebook a instituției noastre. Vom susține campanii informative cu privire la bolile cu transmitere sexuală în rândul tinerilor și studenților ce iau parte la activitățile din cadrul CCS Pitești, prin realizarea unor materiale informative pentru a fi distribuite atât fizic, cât și în mediul online. În urma acestor campanii informative se dorește conștientizarea riscului de infecție cu BTS și reducerea numărului de persoane infestate. Vom reveni zilnic cu informații zilnice referitoare la BTS.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut