20 iulie 2024
Revista Presei

VA DEVENI O SOPRANĂ DE MARE SUCCES! ÎNVAȚĂ LA „BRĂTIANU”!

  • ePitești, 29.04.2014

VA DEVENI O SOPRANĂ DE MARE SUCCES! ÎNVAȚĂ LA „BRĂTIANU”!

“Vreau să intru la Conservator, la canto clasic.”, aceasta este dorinţa Teodorei Constantinescu, elevă în ultimul an la Colegiul Naţional “I.C Brătianu” din Pitești. Are 19 ani și nu ne e greu, din contră, să anticipăm că va ajunge o soprană de succes.

„Mama mea a vrut să urmez cursuri de canto clasic la Şcoala Populară de Arte. Eram, însă, destul de mică, se întâmpla prin clasa a II-a, iar din pricina vârstei nu m-am putut înscrie la canto clasic. Prin urmare, am ales muzica uşoară. Oricum nu mă vedeam în postura de solistă de operă! Mai târziu, în anul în care s-a înfiinţat Filarmonica Piteşti, am avut ocazia să merg la un concert vocal-simfonic la care solistă a fost o soprană care mi-a plăcut şi care îmi place și acum, Mediana Vlad. Înainte aveam diverse prejudecăţi despre solistele de operă. Credeam că sunt doar nişte femei plinuţe, care ştiu numai să urle pe scenă şi de la care nu înţelegeam un cuvânt atunci când cântau. Am remarcat că Mediana Vlad nu se înscrie în tiparele din concepţiile mele și mi-am dat seama că mi-ar plăcea să fac şi eu asta.”, mărturisește Teodora Constantinescu pentru ePitești.

Cu talentul moștenit de la mama ei, care a cântat vocal, dar și la vioară şi chitară, Teodora îşi doreşte să ajungă în timp ca Anna Netrebko, soprana din Rusia de renume mondial. „O apreciez foarte mult pe Angela Gheorghiu, are o tehnică ireproşabilă, însă soprana mea preferată este Anna Netrebko. Peste câţiva ani sper să pot cânta la Opera Naţională din Bucureşti şi să am colaborări cu alte teatre lirice şi filarmonici din ţară şi din străinătate.”, spune Teodora, care încă din clasa a IX-a face parte din corul Colegiului Naţional “I.C Brătianu”. Pe 15 mai o veți putea asculta pe scena Filarmonicii Piteşti. Nu este, însă, pentru prima dată. Și anul trecut, la închiderea stagiunii, a încântat publicul. Este talentată nu doar la muzică. Teodora se ocupă de origami şi de bijuterii de tip handmade. Dacă în anii trecuţi a participat la Simfonia Lalelelor cu bijuteriile făcute de ea, anul acesta s-a aflat în carul alegoric care a deschis parada florilor, cântând la harpă.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut