20 iulie 2024
Revista Presei

TRAINERI INTERNAȚIONALI LA CENTRUL CULTURAL BUDEASA!

La Centrul Cultural pentru Școlari Budeasa se va desfășura pe tot parcursul lunii Iulie anul acesta proiectul „DISCOVER”, proiect obținut în parteneriat cu AIESEC Pitești.

„DISCOVER” este cel mai ambițios proiect de educație nonformală din județul Argeș și se află la a doua ediție, de data aceasta mai mare și gata pentru impact în evoluția sutelor de copii implicați  printre care și copiii comunei Budeasa din judeţul Argeş.În acest proiect sunt implicați zeci de tineri veniți din toate colțurile lumii ce vor lucra împreună cu copiii de la Centrul Culural Budeasa la dezvoltarea competențelor de limba engleză și de schimb intercultural.Pentru elevii Centrului Cultural pentru Școlari Budeasa va fi o experiență nouă ce îi va ajuta să comunice mai bine în limba engleză și să-și îmbunatățească orizontul cultural. Activităţile culturale, educative, artistice, de animaţie, sociale și de dezvoltare personală din proiectul “DISCOVER” sunt gândite ca punţi între formatori şi participanți, fiind o modalitate bună de a pune în practică cunoștințele predate. Tipul modern de instruire înseamnă plăcerea de a cunoaște și de a te dezvolta!

Sursa: epitesti.ro

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut