24 iulie 2024
Revista Presei

Pugilistul Flavius Iacob a luat aurul la Tîrgu Mureş. Piteştiul are campion la box!

  • Curierul Zilei, 13.12.2013

 Boxerii de la CSM Piteşti au încheiat anul competiţional în forţă. Sportivii de la clubul din Ştrand au reuşit să urce pe podium la ultima competiţie din acest an, care a avut loc acum cîteva zile la Tîrgu Mureş.

La Campionatele Naţionale pentru Speranţe Olimpice, care a avut loc la Tîrgu Mureş, clubul din Ştrand a cîştigat medalia de aur prin Flavius Iacob la categoria 60 kg şi un argint prin Robert Filip la categoria +91 kg. Iacob a învins în ultimul act al întrecerii un sportiv de la Tîrgu Mureş, iar Robert Filip a fost în­vins de un boxer de la CSM Slatina. An­trenorul Ioniţă Mărăşescu este mulţumit de rezultatele obţinute la acest concurs: „Mă aşteptam să urcăm pe podium, însă cred că era loc şi de mai bine. Mă refer aici la meciul lui Robert, care a fost destul de echilibrat şi destul de strîns. Arbitrajul a fost corect, iar decizia a fost la limită. Aceşti sportivi au vîrste cu­prin­se între 18 şi 21 de ani şi rămîn în vede­rile Federaţiei Române de Box pentru Jocurile Olimpice. M-aş bucura foarte mult dacă unul dintre ei ar ajunge acolo. Totul ţine numai de ei şi de modul în care se vor pregăti în viitor. Competiţia de la Tîrgu Mureş a fost ultima din acest an pentru noi. Bilanţul este unul destul de bun, avînd în vedere că am luat 16 medalii la toate categoriile de vîrstă pe care le avem în cadrul clubului. Am reuşit să urcăm pe podium la juniori, cadeţi, tineret şi seniori şi cred că ne-am făcut destul de bine treaba“.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut