3 decembrie 2023
Revista Presei

PITEȘTEANUL OCTAVIAN CIUCIULETE ȘI-A PĂSTRAT TITLUL DE CAMPION NAȚIONAL LA KARATE

  • ePitești, 14.04.2014

PITEȘTEANUL OCTAVIAN CIUCIULETE ȘI-A PĂSTRAT TITLUL DE CAMPION NAȚIONAL LA KARATE

În urmă nu cu mult timp v-am povestit despre un campion naţional şi vicecampion european la karate. Octavian Ciuciulete, căci despre el este vorba, a reuşit să îşi păstreze titlul de campion naţional şi în acest an.

Weekend-ul trecut, în Piatra Neamţ, în urma rezultatelor obţinute la Campionatul Naţional de Ashihara de karate, Octavian a ieşit din nou învingător. Piteșteanul şi-a păstrat titlul la categoria -18 ani open (categoria grea). „Mi-am dorit să păstrez titlul! Am vrut să îmi demonstrez că anul trecut nu a fost o întâmplare. Pe parcursul întregului concurs atrenorul mi-a repetat: eşti pregătit, poţi câştiga, dar nu uita că „mingea” e rotundă. Am încercat să mă bat constructiv, adică să nu mă grăbesc, să încerc să fiu calm şi să-mi conserv energia pentru momentul oportun. Am avut 4 lupte. În al doilea tur am câştigat prin descalificarea adversarului, iar în finală m-am bătut cu același sportiv şi m-am impus la puncte.”, precizează Octavian pentru ePiteşti.

Peste 3 săptămâni Octavian Ciuciulete va lupta la Campionatul European de karate de la Budapesta. „Mă pregătesc intens pentru această competiție. Voi face doar o pauză de câteva zile de Paşte, iar apoi voi relua pregătirile. Vreau să mă întrorc cu  medalia de aur!”, ne spune Octavian, elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional “I.C Brătianu” din Pitești. Îl felicităm și îi dorim succes la Europene!

Sari la conținut