3 decembrie 2023
Revista Presei

Piteşteanca a fost invitată de Mirabela Dauer, la „Duminica în Familie“. Vera Negoşanu a colindat la TVR 1

  • Curierul Zilei, 13.12.2013

 Solista trupei Reverance, Vera Negoşanu, a fost prezentă, duminică după-amiază, la TVR 1, în emisiunea „Duminica în Familie“, moderată de Ramona Bădescu, unde i-a colindat pe cei prezenţi. Vera a intrat în platou la ora 17 şi a fost invitată de Mirabela Dauer, o bună prietenă a ei.

Vera Negoşanu nu se află pen­tru prima dată la un post naţional de televiziune, însă de data aceasta a fost ceva special. Povestea invita­ţiei primite din partea Mirabelei Dau­er e una specială. „Colindul Aseară pe Înserate i l-am trimis Mirabelei pe Facebook. Mi-a spus că e foarte e­mo­ţionată de fiecare dată cînd îl aude şi s-a văzut şi în emisiune că i-au dat lacrimile. M-a întrebat mai întîi cine-l interpretează. I-am zis că eu şi apoi a spus că nu se poa­te să rămîn acasă, în perioada asta. E un colind plin de emoţie şi a conside­rat că este momentul să apar cu el la TV. Este un colind din repertoriul folcloric şi i-a plăcut foarte mult in­terpretarea mea. Aşa că m-a invitat să merg cu ea la emisiunea Dumi­nica în Familie. A fost ceva deose­bit. Atmosfera a fost de sărbătoa­re în familie, într-adevăr. A fost o e­misiune reuşită şi tot ce s-a în­tîm­plat acolo, felul în care m-am pre­zentat, a fost OK. Şi acum, like-uri­le şi comment-urile pe reţelele de so­cializare cu contenesc“, ne-a po­vestit Vera Negoşanu.

E solista trupei Reverence

Prezenţa la TVR 1 a fost un bun prilej pentru Vera Negoşanu de a se întîlni pe platou şi în culise şi cu alţi interpreţi cunoscuţi. „La emi­siu­ne, au mai fost Marius Ciprian Pop, corul Nostalgia, Andra, frate­le ei Săndel şi Aurora Mihai, dar şi fetele de la lotul de gimnastică rit­mică şi o trupă de teatru. A fost o e­mi­siune nu numai pentru Sărbă­tori. Din cîte am înţeles de la Mirabela, o să mai merg cu ea şi la alte emi­siuni. Deci or să mai urmeze şi alte apariţii“, ne-a mai spus, emoţiona­tă, Vera. Solista se cunoaşte cu Mi­ra­bela Dauer de foarte mult timp: „O ştiu de cînd organiza la Piteşti fes­tivalurile Laleaua de Aur, Floa­rea de Stîncă… Eram foarte mică şi sînt vreo 10 ani de atunci. Dar Mi­rabela are memorie de elefant şi, cînd m-a văzut acum, după zece ani, parcă mă văzuse ieri şi şi-a amintit de mine…“. Piteşteanca fa­ce parte din Reverence, o trupă de coveruri şi evenimente, care, de trei ori pe săptămînă, marţi, joi şi vi­neri, susţine recitaluri la Vintage Pub. Vera are 32 de ani şi face parte dintr-o familie de muzicanţi. Mama ei, Maria Ardelean, este solistă de muzică populară, însă, de ceva timp, e plecată din ţară, iar fratele ei, Marian Ardelean, com­pu­ne şi scrie, colaborînd pînă a­cum cu mai mulţi solişti, printre care şi Marcel Pavel. Mai mult, acum, de Sărbători, Mirabela Dauer va scoa­te un album ce va avea şi mai mul­te piese cu muzică şi texte semna­te Marian Ardelean.

Sari la conținut