5 decembrie 2023
Revista Presei

O altfel de Iulia Dumitrache la Vocea României! “Piesa asta ţi-a dat o clasă în plus, eşti o lady acum”

  • Ziarul Argeşenilor, 2.12.2013

A avut o interpretare impecabilă, însă, cu toate astea, pe Smiley nu l-a convins. Aşa cum ne-am obişnuit, întâmplarea face ca artistul să nu îşi întoarcă scaunul în show-ul Vocea României la concurente din Piteşti. De data aceasta a spus că nu i s-a „făcut pielea de găină” atunci când a cântat Iulia Dumitrache o piesă a lui Celine Dion, deşi a fredonat aproape impecabil.

IMG_20131201_230211

Cu o notă elegantă, având de data aceasta o altă abordare şi un alt look, Iulia Dumitrache a impresionat la primul său live. „La tine tot ce cânţi sună bine”, îi spune Marius Moga piteştencei în vârstă de 23 de ani. „Piesa asta ţi-a dat o clasă în plus, eşti o lady acum. Ai cântat bine şi la mine a ajuns şi o fărâmă de emoţie, Smiley”, a declarat Horia Brenciu.

IMG_20131201_230102

Antrenoarea ei, Loredana Groza, a spus că solista originară din Piteşti a impresionat-o prin voce. „Chiar dacă e mititică, e o esenţă foarte tare. Este un cântec foarte dificil şi trebuie pregătit mental şi vocal. Ai cântat impecabil, sunt mândră că faci parte din echipa mea”, i-a transmis Loredana concurentei din echipa sa. Piteşteanca a promis că va cânta o piesă în română săptămâna viitoare, dacă va fi votată şi va trece şi de acest hop.

IMG_20131201_230211

Sari la conținut