20 mai 2024
Revista Presei

Juniorii lui Bogdan Vişan luptă pentru cîştigarea campionatului. SCM Piteşti s-a calificat în finală

  • Curierul Zilei, 20.05.2014

 Juniorii de la SCM Argeşul Piteşti au mari şanse de a cîştiga campionatul naţional în acest an. Grupa 2003, pregătită de antrenorul Bogdan Vişan, s-a ca­lificat în finala Campionatului Naţional de Juniori E, care va avea loc la sfîr­şi­tul acestei săptămîni.

Acum cîteva zile pe terenurile sintetice ale stadionului Nicolae Dobrin a avut loc faza zonală a acestei întreceri. În această fază a competiţiei au participat 24 de echipe, împărţite în şase grupe de cîte patru. SCM Piteşti a fost repartizată în grupa a patra, a­lături de CS Dinamyk Craiova, ACS Dimsoft Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş. Timp de două zi­le, fiecare a jucat cu fiecare, iar primele două clasate din fiecare grupă au obţinut calificarea la tur­­neul final. SCM Piteşti a în­re­gistrat la această întrecere do­uă victorii şi un egal, terminînd gru­pa pe locul secund. Alb-vio­leţii au învins cu 2-0 pe ACS Dimsoft Bucureşti şi cu 5-1 pe Gaz Me­tan Mediaş şi a pierdut cu 0-2 în faţa oltenilor de la CS Dinamyk Craiova, care aveau să termine întrecerea fără înfrîn­ge­re. As­tăzi, la Federaţia Română de Fotbal va avea loc tragerea la sorţi pentru turneul final, iar me­ciurile în care se va juca cu tro­feul pe masă vor avea loc vi­neri, sîmbătă şi duminică.

Şi juniorii D merg mai departe

Tot la sfîrşitul acestei săptă­mîni, şi echipa de juniori D pre­gătită de Mihai Ianovschi a dis­putat meciul tur din cadrul etapei judeţene. SCM Piteşti a întîlnit în deplasare pe FC Voluntari, re­pre­­zentanta judeţului Ilfov din cam­­­pionatul naţional. La capătul unui joc pe care l-au controlat de la un capăt la altul, fotbaliştii ar­geşeni născuţi în 2001 au reuşit să se impună în deplasare cu 6-2. Returul este programat as­tăzi, la ora 17, pe terenul sintetic al sta­dionului Nicolae Dobrin.

Campioni judeţeni la juniori C

SCM Piteşti este în cărţi pen­tru un loc pe podium şi la juniorii C. Fotbaliştii născuţi în 1999 pre­­­­gătiţi de antrenorul Mihai A­riciu a cîştigat campionatul ju­de­ţean şi se pregăteşte în a­ces­te zile pentru participarea la tur­neul zonal. Oraşul care va găz­dui zo­na va fi stabilit în aceste zile de FRF. Obiectivul arge­şe­ni­lor la a­ceastă întrecere este să a­jungă în fazele superioare ale în­tre­ce­rii.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut