3 decembrie 2023
Revista Presei

Juniorii de la CS Mioveni participă la două turnee în Franţa

  • ProArgeș, 2.06.2014

Juniorii de la CS Mioveni participă la două turnee în FranţaDouă grupe de juniori ai galben-verzilor au pleacat pentru 14 zile în Franţa, la un turneu de fotbal organizat în Franţa.
Turneele din Franţa sunt rezervate juniorilor până în 17 ani şi se desfăşoară pentru toate categoriile de vârstă. În total vor fi prezente 90 de echipe din Europa, care se vor întrece pentru trofeele puse în joc, în zilele de 7, 8 şi 9 iunie 2014.
Cele două turnee vor avea loc la Dirinon şi Plougonvelin.
Deian Ceauşu va face deplasarea cu 16 copii, în timp ce Iulian Preda va merge cu 12 copii. Juniorii născuţi 2000 vor juca pe teren normal – echipe de 11 jucători, în timp ce juniorii născuţi 2003 vor juca pe terenuri mici – echipe de 5+1. Primăria Mioveni este cea care organizează  această acţiune, suportând cheltuielile, şi va face un cadou copiiilor de la CS Mioveni, o excursie de aproape două săptămâni.
Astfel, juniorii au plecat de la Mioveni pe 1 iunie şi se vor întoarce pe 14, în toată această perioadă urmând a se sta două zile la Paris pentru vizite şi una la Brest.
În cele 3 zile pe care le vor petrece la Landerneau, cazările se vor face la familii de localnici din oraşul înfrăţit cu Mioveniul.
Sari la conținut