5 decembrie 2023
Revista Presei

Imagini în premieră cu Mihai Petre distrându-se la o petrecere cubaneză în Piteşti!

  • Ziarul Argeşenilor, 13.11.2013

Vedeta „Dansez pentru tine”, Mihai Petre, a petrecut alături de piteşteni! Acesta a fost invitat special în concursul de dans sportiv naţional „Cupa Argessis”, eveniment aflat la cea de-a şasea ediţie.

După arbitrarea concursului, organizatorii împreună cu persoanele invitate au participat şi la petrecerea cubaneză care a avut loc în sala mare a Casei de Cultură a Studentului (club Hush). A fost o super petrecere „Cubana party by Mayito Sombrilla y su Timba Light”! Mihai Petre a acceptat invitaţia şi, mai mult decât atât, a început petrecerea alături de o una dintre dansatoarele formaţiei cubaneze, „juratul” de la Dansez făcând spectacol împreună cu aceasta (vezi filmarea). Mihai Petre s-a mişcat în ritm de salsa împreună cu o frumoasă dansatoare a trupei, în aplauzele participanţilor, mulţi dintre ei fiind şi cunoscători ai stilului de dans.

De asemenea, acesta a invitat la dans mai multe piteştence, fetele luând astfel lecţii de la unul dintre cei mai critici „juraţi”. Ştiind că va avea loc o petrecere cubaneză, un grup de tineri din oraş, cunoscători ai stilului de dans salsa, au mers la CCS Piteşti pentru a lua lecţii de la „Mayito Sombrilla”, numai că s-au ales şi cu un spectacol asigurat de Mihai Petre, acesta mişcându-se impecabil pe ritmurile serii.

Vezi filmul aici

Sari la conținut