6 decembrie 2023
Revista Presei

Elevii argeşeni, stimulaţi la un concurs de cultură generală! Înscrierile se fac până la sfârşitul anului

  • Ziarul Argeşenilor, 26.11.2013

O acţiune menită să îi stimuleze pe elevi să înţeleagă cât de importantă este cultura generală, că este imperios necesar să citeşti şi să fii activ la şcoală. Prefectura Argeş va organiza o competiţie intitulată „5 la 5” ce se va desfăşura în paralel cu celelalte activităţi desfăşurate în cadrul unităţilor de învăţământ din judeţul Argeş.

Este vorba de o competiţie de cultură generală între liceele argeşene ce se doreşte să fie extinsă la nivel regional. Vor fi selectaţi 5 elevi de la nivelul unui liceu şi vor concura cu alţi 5 dintr-un alt liceu, pe teme de cunoştinţe teoretice pe domenii tematice şi cultură generală. Vor participa elevii din toate cele 30 de licee şi 11 colegii din Argeş.

Se pot înscrie în competiţie până la data de 31 decembrie 2013, iar în ceea ce priveşte etapele finale, acestea se vor desfăşura în public. Câştigătorii vor fi şi premiaţi.

Propunerea va fi înaintată şi prefecţilor din celelalte 6 judeţe din Regiunea Sud Muntenia, pentru a organiza această competiţie la nivel regional.

Sari la conținut