20 mai 2024
Revista Presei

DAIANA, FOTOMODELUL DIN PITEȘTI CARE A POZAT PENTRU MARILE REVISTE ALE LUMII! VEZI GALERIE FOTO!

  • ePiteşti, 9.01.2014

DAIANA DUMITRU 8La numai 14 ani piteșteanca Daiana Dumitru a apărut pe coperta unei cunoscute reviste de modă. Au urmat nenumărate pictoriale în alte reviste de specialitate („Elle”, „The One”, „Beau Monde”, „Tabu”).

A filmat cu un șarpe un videoclip în Japonia

Pictorialele au fost realizate de Tibi Clenci, cel mai bun fotograf de fashion din România, renumit internaţional. Aceste fotografii au propulsat-o practic în fascinanta lume a modei încă de la vârsta de 16 ani. A fost pasul cel mare făcut pentru ca dorința ei să capete un contur interesant şi pentru a deveni ceea ce visa de când era mică: un fotomodel de succes.

Acum Daiana are 19 ani. După 3 ani de modelling poate deja să scrie un roman cu întâmplările din locurile de peste hotare în care a ajuns. A călătorit în Londra, Paris, Seul, iar cea mai lungă vizită a fost în Tokyo (Japonia), acolo unde a stat 4 luni şi 10 zile!

„Iubesc modellingul deoarece am avut oportunitatea să vizitez multe locuri şi să lucrez cu oameni minunaţi! Indiferent de dificultăţile peste care am dat, pot spune că sunt fericită şi că a meritat întru totul având în vedere că, de exemplu, cea mai recentă călătorie mi-a oferit posibilitatea să am nu mai puțin de 89 de joburi! Am muncit din greu. Au fost multe nopţi nedormite, joburi care durau 19 ore pe zi, unele plăcute, altele mai puţin plăcute… Am îndurat frig și ploi și mi-am înfrânt teama filmând cu un șarpe un videoclip pentru o formaţie japoneză celebră la ei”, ne mărturisește Daiana.

A apărut în „Elle Magazin Anglia”, „Vogue Italia” și „Numero Japonia”

De la fetița de 14 ani ținută de mână de Tibi Clenci (managerul agenţiei exclusiviste de modelling Allure ) şi susţinută până în pânzele albe de Radu Dobrea (booker-ul şi persoana care se ocupă de contractele internaţionale), visul ei de a deveni fotomodel a ajuns uşor, uşor să prindă aripi. A apărut în „Elle Magazin Anglia”, „Vogue Italia” și „Numero Japonia”, a avut show pentru Bally (un nume cunoscut în industria de profil) și a lucrat cu Silviu Tolu, cel mai cunoscut model masculin român.

„Pentru aceste lucruri minunate pe care le-am făcut le mulțumesc celor din familia Allure, care m-au ajutat şi care au contribuit la dezvoltarea mea ca om, la formarea caracterului meu, a gândirii, dar şi la menţinerea mea în formă, oferindu-mi sfaturi şi secrete pe care le-am urmat întocmai”, ne spune Daiana Dumitru. Ea se mândreşte că face parte din echipa singurei agenţii exclusiviste de modelling din ţara noastră, care impresariază doar 5 fete şi 5 băieţi.

În prezent Daiana este studentă în primul an la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, specializarea Jurnalism, a Universității Pitești. În trecut a fost elevă a liceului teoretic „Ion Barbu”.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut