18 iulie 2024
Revista Presei

Curtea de Argeş este şi în acest an capitala tenisului internaţional

  • Argeșul, 25.06.2014

Unul dintre terenurile cochetei baze de tenis de la Curtea de ArgeşÎncepând de vineri, 27 iunie, şi până pe 1 august toate drumurile vor duce la Curtea de Argeş, mai precis la terenurile arenei Tenis Club din localitate. Pentru că municipiul Curtea de Argeş devine din nou capitala tenisului internaţional. Aici vor avea loc în perioada următoare nu mai puţin de 6 turnee ce vor ţine capul de afiş al evenimentelor sportive din judeţ şi nu numai. Să le luăm pe rând.

Cupa Presei

În perioada 27-29 iunie se va desfăşura o Cupă internaţională a presei la tenis, cu participarea jurnaliştilor sportivi din Franţa, Belgia şi România. Este prima ediţie a “Press Cup” şi se doreşte un eveniment notabil, fiind organizată cu ocazia inaugurării cochetei baze sportive Tenis Club din Curtea de Argeş. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, şi foştii mari jucători Ilie Năstase şi Andrei Pavel au fost invitaţi să susţină o partidă demonstrativă vineri, 27 iunie. Iată doar câteva motive întemeiate pentru ca iubitorii sportului alb să meargă în număr cât mai mare la evenimentul menţionat mai sus. Organizatorii promit şi alte surprize.

Turnee pentru copii şi juniori

* Urmează Cupa de Vară, în intervalul 2-5 iulie, întrecere rezervată cluburilor şi palatelor copiilor din ţară. Competiţia este prevăzută în calendarul Ministerului Educaţiei Naţionale şi se adresează categoriilor de vârstă 10, 12, 14 ani, masculin şi feminin.

* Cupa Tenis Club este altă competiţie ce se va desfăşura în perioada 6-10 iulie, fiind destinată copiilor cu vârste de 10, 12 şi 14 ani. Şi ca un amănunt interesant, vă mai informăm că sâmbătă, 5 iulie, se va organiza o competiţie de tenis rezervată copiilor cu vârste între 5 şi 9 ani, prevăzută în calendarul Federaţiei Române de Tenis, “Cupa Speranţelor”.

Premii de 10.000 dolari

* Pentru prima dată va avea loc la Curtea de Argeş un turneu de tenis, masculin, dotat cu premii în valoare de 10.000 dolari, Vitality Open Tour. Acesta se va desfăşura în intervalul 12-20 iulie şi se adresează seniorilor din ţară şi de peste hotare, fiind prevăzut în calendarul ITF.

* Între 21-28 iulie va fi organizat deja tradiţionalul “Argeş Cup Junior”, under 16, masculin şi feminin, la simplu şi dublu, turneu de categoria a doua de concurs, prevăzut în calendarul Tenis Europe.
Cea mai aşteptată întrecere

* Indiscutabil, cel mai aşteptat turneu este European Summer Cups – runda finală de calificare la Campionatul European pe echipe – destinat fetelor de 16 ani, competiţie ce va avea loc între 29 iulie şi 1 august. Participă echipe reprezentative din şapte ţări, şi anume: Bugaria, Germania, Moldova, Polonia, Rusia, Slovacia şi România. Primele două clasate vor participa la turneul final ce va avea loc în Ungaria (şi nu în Elveţia, ca în anii precedenţi), în perioada 4-6 august.

Campionatele Europene de junioare, atât la individual, cât şi pe echipe, sunt cele mai râvnite competiţii din Circuitul European de Tenis pentru juniori.

Turneul European Summer Cups Girls 16 este supervizat de către Comitetul de Juniori Tennis Europe, Asociaţia Regională Europeană a Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF). Aceasta este forumul care reglementează tenisul la nivel mondial, unul din puţinele sporturi cu adevărat globale. ITF are şase Asociaţii Regionale, Tennis Europe fiind responsabilă de Europa şi având ca principal obiectiv dezvoltarea şi coordonarea jocului de tenis pe continent.

“Curtea de Argeş organizează şi în acest an evenimente sportive internaţionale de amploare, demonstrând încă o dacă că a devenit un reper important pe harta tenisului internaţional. Partenerul oficial al Tenis Club Curtea de Argeş este Dr. Oetker – România, director general Ioan Cozma, iar promotorul tuturor evenimentelor sportive internaţionale este SC SMART CORPORATION GROUP”, ne-a declarat Gheorghe Borţan, preşedintele Asociaţiei Sportive Tenis Club Curtea de Argeş.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut