19 mai 2024
Revista Presei

Ce scump este Smiley în cântările de la Balurile de Boboci! Scump, scump, în altă parte era mai ieftin

  • Ziarul Argeşenilor, 20.11.2013

Artiştii au un adevărat maraton în această perioadă, fiind vremea Balurilor de Boboci. Atât elevii, cât şi studenţii alocă timp şi resurse financiare suficiente pentru ca seara să fie una de neuitat.

Dacă unii artişti au tarife mai scăzute pentru prestaţiile de la Balurile de Boboci, ţinând cont că vorbim despre tineri care doresc să aibă parte de tot ce este mai frumos în această zi specială, însă cu resurse minime, sunt şi alţii care totuşi ţin de preţ. Este şi cazul artistului piteştean Smiley, care nu prea este văzut pe la astfel de evenimente în Argeş, deşi este locul unde s-a născut.

Este printre cei mai scumpi artişti care au cântări la baluri, tariful acestuia nefiind mai mic de 4500 de euro. Pe locul II, din acelaşi punct de vedere, se clasează Antonia ori Connect-R, dar cu o diferenţă semnificativă, pentru că cei doi artişti cer 2500 de euro per concert.

Smiley_bb

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut