4 decembrie 2023
Revista Presei

Cătălin Botezatu lasă podiumurile din Capitală pentru Piteşti! Începe Festivalul “Culorile Toamnei”

  • Ziarul Argeşenilor, 26.11.2013

catalin_botezatu

Modă, culoare, frumuseţe şi celebrităţi. Peste 10 case de studenţi din ţară vor participa la Festivalul Naţional de Modă „Culorile Toamnei” 2013 de joi, 28 noiembrie, reprezentanţii acestora încercând, care mai de care, să iasă în evidenţă şi să ocupe locurile fruntaşe în concurs, mai ales că juriul este unul extrem de exigent.

Preşedintele juriului din cadrul Festivalului este nimeni altul decât designerul cunoscut Cătălin Botezatu. Îşi lasă pentru o seară show-urile din Capitală pentru a prezida concursul la care nu a lipsit în niciun an, respectând cu tradiţie acest lucru. În fiecare an prezidează concursul de modă de la Piteşti.

genti-colorate-tendinte

O parte dintre concurenţi, veniţi din toate colţurile ţării, deja au sosit în cursul acestei seri şi au fost cazaţi. Masa şi cazarea participanţilor din afara judeţului este asigurată de Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti, însă transportul va fi asigurat de participanţi, după cum ne informează directorul CCS Piteşti, Daniel Ionescu.

Vă reamintim că de organizarea festivalului se mai ocupă Valeria Coman, care este chiar directorul Festivalului Naţional de Modă „Culorile Toamnei”.

Sari la conținut