28 noiembrie 2023
Revista Presei

Caravana Next Star vine la Piteşti! Se caută copii talentaţi în judeţul nostru

  • Ziarul Argeşenilor, 13.01.2014

După ce judeţul nostru a dat copii talentaţi în cadrul emisiunii de la Antena 1, Next Star, din anul 2013, anul acesta caravana show-ului ajunge la Piteşti pentru preselecţii.

Alex Pîrvu şi Măriuca Enache sunt doar două nume care au ajuns celebre în urma participării la show-ul de muzică televizat. Cel dintâi este un copil nevăzător care a reuşit să impresioneze prin vocea sa, Alex ajungând chiar să cânte pe scena mare de la Sala Palatului, din Bucureşti, alături de mari artişti precum Marcel Pavel, acesta fiind şi idolul copilului.

Castingul va avea loc vineri, 17 ianuarie, între orele 11.00 – 16.00, în sala Infotin a Casei de Cultură a Studenţilor din Piteşti. La preselecţie sunt invitaţi să participe copii talentaţi din judeţ cu vârsta cuprinsă între 4 şi 12 ani. Este specificat faptul că negativele prezentate trebuie înregistrate pe CD în cei mai buni parametri calitativi posibili, iar pentru informaţii suplimentare puteţi contacta secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor din Piteşti la telefonul 0248216882.

next star2

Sari la conținut